Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Vannak olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Vannak olyan lányok, akiket egyszerűen nem tudtok elképzelni, mint barátnőt, de szívesen lefeküdnétek velük?

Figyelt kérdés
Szóval mondjuk szemrevaló a lány, nem is buta, de valamiért mégsem kell, mint barátnő, csak mint szerető, vagy szexpartner. Ha igen, akkor miért? Mi lehet ilyen taszító egy lányban? 21/L
2012. dec. 3. 00:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, te elég jól eltaláltad. Mert én hasonló vagyok. Tipikusan jó mell, jó segg, formás, szexi. Mondjuk általában tök normálisan öltözöm, nem hordok magassarkút, nem sminkelek és még szemüvegem is van. De ha elmegyek bulizni, akkor persze felveszek valami csinosabbat, berakok egy kontaktlencsét. Na jó a sminkkel akkor is finoman bánok, meg a cipő is max egy picit magas, különben fáj benne a lábam. De lehet, hogy ilyenkor szedem össze azokat, akiknek csak szexre kellek. Mostanában mondjuk törekszem, hogy a ruhám ne szexi legyen, hanem csak szimplán csinos.
2012. dec. 3. 14:51
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az utolsó elég nagy hülye :)) És borzasztóan sztereotip. Ha egy nő nagyon szép és még jófej is attól függetlenül nem kéne barátnőnek mert nem normális?? Öcsém...te vagy az aki nem normális :)
2012. dec. 3. 15:12
 23/31 A kérdező kommentje:
Hát az utolsóé is egy vélemény. Kicsit fura, de én simán el tudom képzelni, hogy vannak még páran, akik így gondolják.
2012. dec. 3. 17:38
 24/31 anonim ***** válasza:
Persze, tudom hogy vannak, de ők is hülyék :D
2012. dec. 3. 18:13
 25/31 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, félreértetek azt hiszem. nyilván nekem is tetszenek a csinos nők, és nem testalkat amit igazán kiemelnék, hanem azt a szituációt, hogy túlságosan élvezi a szexualitását kiemelni és szeretem ha a baratnőm szolid kedves aranyos megjelenésű, és nem mint aki most jött Dubaiból. hát kedves kérdező, én nem járok ilyen helyekre ugyan, de simán el tudom képzelni hogy abba a ruhába csak annyit gondolnek hogy jó lenne veled lefeküdni, ha utcán egy szolid de csinosnőként látnálak, akkor ez nem így lenne. de vannak akik még utcára is úgy mennek mint buliba, jó nézni, de ehhez én kicsit konzervatív vagyok.

nehéz megfogalmazni hol a hatar, de pl

www.1800-sports.com/images/lingerie-bowl-babes.jpg

sciphone.net/albums/userpics/10758/jwarren-Cathleen_Lee.jpg

ilyenekre csak szexpartnerként tudok gondolni, nekem az nem jön be ha kiderül hogy a testét mutogatja mindenhol.

ha egy értelmes rendes lány vagy jó testtel, akkor nem kell miniruhaban mutogatnod magad, mert olyan pasik fognak hozzád közelíteni. helyette vegyél fel valami csinosat, ha szép vagy akkor is odajonnek hozzád a pasik, és megnyerő jelemmel jobban meg tudod fogni őket, de szinte biztosan állíthatom, hogy ha kint van mindened, még a legrendesebb pasi is azt fogja nézni, és arra fog gondolni milyen fekudhet le veled. ha minőségi pasit akarsz magadnak, ne félj kisugárzással, és belsovel hódítani, mély dekoltas és mini szoknya helyett.

ez nyilván az én véleményem, de én ebben hiszek

2012. dec. 3. 19:15
 26/31 anonim ***** válasza:
telefonon írtam, az elirasokért utólag is bocsi
2012. dec. 3. 19:18
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom te hol szoktál mozgolódni de én nem szoktam olyan lányokat napközben látni akiket buliban :)) (és mellesleg rossz a linked) szóval én nem a miniruhás magassarkús lányokra gondolok hanem pl ilyenre:

[link]

2012. dec. 3. 19:48
 28/31 anonim ***** válasza:

hát egyik másik nem jön be, de ettől még ezek elfogadhatóak.

hir6.hu/kepek/2012/04/27/25842_pm_girls_large_normal.jpg

még egy próba hátha most jó a link. pl ilyen nők, megdugnam őket szívesen, de nem tudom elképzelni a járást velük, az ő világnezetuk valahogy nem passzolna az enyemmel, max a szex tartaná össze a kapcsolatot. Ok tételezzük fel hogy egyik másik belsoleg is megfelel, akkor ne oltozzon így, ágyba felveheti négy fal között az én izgatasomra de amúgy nem. amúgy meg egyértelmű ezek a nők meg a hozzá hasonlók mire buknak egy ferfin. szóval az ilyen nőkkel jó lenne egyszer szexelni, de többet nem tudok elképzelni

2012. dec. 3. 22:16
 29/31 anonim ***** válasza:
ja most az jön hogy az ilyen nők a pénzre buknak mi ?-.-' jó ebbe már nem megyek bele, gondolj amit akarsz :)
2012. dec. 3. 22:42
 30/31 anonim ***** válasza:

A frigid csajok? Azokról inkább azt tudom elképzelni, hogy komoly kapcsolat kellhet nekik, de "csak-szex" minek? Hisz ha nem élvezik, mi értelme?

"Ugyanakkor az alapvető ösztöneimet a vizuális ingerek felkelltik"

Nőknél is így működik. De előfordul, hogy ha az adott "szépfiú"-n átmehet a fél város, mert egyszerűen alkalmatlan komoly kapcsolatra, akkor egy idő után nem is veszik komolyan a nők. Így járt az egyik srác. Én elhiszem, hogy megváltozhat mindenki, de vele kb. már egy csaj se akar "komolyabban" foglalkozni, vagy járni. Néha szexelgetnek vele, de általában csak akkor, ha az aktuális fiújuk nincs kéznél. (Jelzem, nem én).

Amolyan "előkapható második" lett. Most már bántja a dolog. Nagyon belezúgott egy szép, szőke lányba, de nála is csak 2. lehetett, sőt, a csaj dobta is, amikor veszélyessé vált a kapcsolat (a barát majdnem rájött).

2012. dec. 4. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!