Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszéljünk róla vagy egyszerűe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljünk róla vagy egyszerűen csak megint próbáljam meg?

Figyelt kérdés
kb1hete járok egy lánnyal.én vagyok az első pasija.mikor összejöttünk semmi csók csak szájra puszi. egyszer lekaptam de ellökött mert rágózott, utána kiköpte és megint lekaptam de újra és nagyon zavarba jött.azóta egyszer találkoztunk és nem volt semmi csak szájra puszi és ölelés.hogy próbáljam meg újra? nem tudom mit csinálna.. szerintem neki ez volt az első csók. beszéljünk róla vagy egyszerűen csak megint próbáljam meg? (pedig érzem hogy kezd szeretni)és szerintem nem is siettetek semmit.segítsetek!!
2009. aug. 19. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Kezdjük ott, hogy a "lekaptam" szóhasználat szerintem teljesen jól leírja, milyen kellemes érzést kelthettél ebben a szerencsétlen lányban. Azt csodálom, hogy még hajlandó a közeledbe menni tudva, hogy bármelyik pillanatban csak úgy a szájába dughatod a nyelved. Ember: ez csók!!! Ráadásul nincs sok tapasztalat a hátatok mögött, úgyhogy lassan, finoman és ha már használod a szád, akkor igazán beszélhetsz is vele. De ajánlom ne kérdezd meg, hogy szar volt-e az előző, mert lehet meglepődnél a válaszon...
2009. aug. 19. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem csak fel.. en is igy voltam par evvel ezelot.. aztan rajottem hogy semmi komoly nicns benne tok egyszeru.. aaa szerintem ezen nicsn mit beszleni mert meg cikibben erzi majd tole magat:P.. most adok egy tippet neked.. nekem egy csavo csinalta igy:p.. oleld at hatulrol es kerd hogy adjon pusizkat az arcodra.. mikrozben o adja te kezd el szepen huzni a fejed hogy vegul a szatok oszeerjen.. mikor oszer ha nem huzodik el kezd el pusizlgatni lagyan a szaajt, vegul sztem smaci lesz belole.. remcsi segitetm sok szerencset e sne agodj elobb utobb meglesz az:D
2009. aug. 19. 00:23
 3/4 A kérdező kommentje:
0:16 kicsit félreértetted nem a pillanattal volt a baj az nem volt rossz.. beszéltünk is róla.. csak szerintem is megijedhetett hogy rosszul csinál valamit..
2009. aug. 19. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A csóknál nagyon fontos, hoyg NE rágózz se te se illetve a pratnered se mert elég zavaró tud lenni. Mindennképp legyen romantikus és jó az időzítés. Ha félénk akkor legjobb ha 2esben vagytok. Szóval legyen romantikus legközelebb és ne rohand le amikor megcsókolod. Csak szépen lassan közelíts pl, hogy ne ijedjen meg és feltudjon rá készülni, hogy mi fog következni. Ha megbeszélésre kerül a sor mond neki, hogy nagyon elkapkodtad és szeretnél még egy esélyt. remélem segítettem valamit.

F/18

2009. aug. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!