Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az, hogy az egyik pillanatban mindnnél fontosabb egy lány, a következőben meg b*sztok a fejére?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 22:18
1/7 anonim válasza:
Ezt az illetékestől kellene megkérdezned =)
2/7 anonim válasza:
XDDD mert abban a pillanatban csak a jó dolgokra gondolunk,a másikban meg eszünkbe jutnak a gondok..:DD
3/7 A kérdező kommentje:
az illetékes a rosszabb helyzetek után tiszta depi hogy el fogom hagyni és nem akar nélkülem élni,mert hogy én vagyok a tökéletes......de amúgy a barátnőim neki beleférnének és ezt elég nyiltan ki is mutatja
2009. aug. 18. 22:32
4/7 anonim válasza:
Egyik pillanatban csak a te gyönyörű, emlékezettől szépített személyed jut eszünkbe, aztán megjelensz oszt kiábrándítasz minket b+szod.... -.-"
Ezt a marhaságot, örülök amikor általánosítanak
5/7 A kérdező kommentje:
tiszetelet a kivételnek
rem jobban érzed tőle magad:)
általánositottam igen mert a célszemély képtelen válaszolni...hátha más mond okosat:)
2009. aug. 18. 22:38
6/7 anonim válasza:
Hát ha egy lány bármely testrészével baszunk, akkor nyílván fontos nekünk, nem?
7/7 anonim válasza:
Én is jártam úgy, hogy a barátnőmért mindent megtettem volna (lett volna alkalmam megcsalni, de nem tettem meg miatta), de amikor mondtam neki, h voltak akik vágódtak nálam kiverte a hisztit, s elkezdett veszekedni. Mno két napig rá se néztem, oszt két nap után bocsit kért és már megint Ő volt a legfontosabb. Egy fiút a lány hisztizése meg bunkóskodása akaszt ki a legjobban. Jah...meg ha fennhordja az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!