Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KI vagyok keszulve ezek miatt. Mit tegyek? "? "?

Figyelt kérdés
a baratommal mostanaban nagyon keveset talakozunk.a multkor azzal jott h faradt es nincs kedve(nem taliztunk),megertem mert dolgozni volt,ma egy fel orat lattam(reggel)azota aludt,most beszeltem vele s azt mondta h nincs kedve semmihez,s mondtam neki h biztos nincs otthol.s nem is volt.a baratjaval volt uditot inni.mikor mondtam neki h mar biztos megunt azt mondta h nem.akkor velem miert nem talalkozott es a baratjaval igen?ki vagyok mostmar idegilek keszulve,felorankent sirok.mit tegyek?mit rontottam el?amugy 8honapja vagynk eggyutt
2009. aug. 18. 22:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
te semmit...nyugi... probáljátok megbeszélni, ha nemmegy akk szakits, és add meg más pasinak az esélyt :)
2009. aug. 18. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
Lehet mostanában stresszes/fáradt, vagy csak a haverokkal akar lenni egy kicsit..:D
2009. aug. 18. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem megunt csak nem meri elmondani! Sajnálatból van veled! Én is ezt csináltam,és nem vagyok büszke rá! Szóval hálás lennék ha leírnád hogy mi lenne jobb neked ha megmondaná hogy megunt vagy ha inkább elmegy a barátjával a tudtod nélkül,úgy hogy még mindig együtt vagytok (18/F)
2009. aug. 18. 22:17
 4/19 A kérdező kommentje:
nekem mar teljesen m1.egesz nap csak sirok sirok es sirok.mar alig eszek nincs semmi erom.mit valtoztassak h ne unjon meg?:(( kerlek adjatok tippet vagy ha meg max egy hetig igy lesz szetmegyek. most is sirok!:(( annyira faj ez az egesz
2009. aug. 18. 22:23
 5/19 anonim ***** válasza:
uristen ne magad okoldd már!!! Ha megunt akk nem Ő neked az igazi, ennyi az egész!!! Nincs erre tipp, ha megprobálnál tenni ellene vmit és emiatt máshogy viselkednél akk már nem önmagad lennél!! Max szedd rá vhogy h talizzatok és kérdezdd meg mitszeretne csinálni, mást nemtehetsz!!
2009. aug. 18. 22:25
 6/19 A kérdező kommentje:
hiaba minden.van mostnaban h csak minden 2.nap fel orat talakozunk akkor is elmegyunk egy ,,kocsmaba,, ugymond megiszunk egy uditot utana hazahoz es ennyi.hiaba mondanam talalkozzunk tobbet azt mondja h nem lehetunk egesz nap eggyutt.reg olyan sokat talalkoztunk de ez egy honapja megvaltozott.:((
2009. aug. 18. 22:28
 7/19 A kérdező kommentje:
vagy nem fix egy honapja de a korul:(( mondjatok valamit.mit csinaljak?nagyon hianyzik es nagyon szeretem.elhagyni nem lenne szivem:((
2009. aug. 18. 22:31
 8/19 anonim ***** válasza:

Pedig ahogy nézem nagyon úgy áll a dolog.

De szerintem ha már ilyen veled nem is érdemli meg hogy vele legyél nem így van?

2009. aug. 18. 22:35
 9/19 A kérdező kommentje:
de.de mint mondtam belehalnek a fajdalomba ha szakitanank.most is sirok mint egy 5eves egy fiuertakit orulten szeretek
2009. aug. 18. 22:38
 10/19 anonim ***** válasza:

Ez kegyetlen lesz:

Mert ez az állapot neked jó?

Nem hiszem.

Most jöhetek ezekkel a közhelyekkel, hogy úgyis lesz másik fúd...

És ez igaz is.

De ha semmiképp nem akarsz szakítani akkor csak az marad hogy odaállsz elé és megkérdezed hogy miért ilyen veled

2009. aug. 18. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!