Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzes lenne nektek ha hónapfordulótokra a párotkkal kitennétek fb-ra annyi szivet amiótan együtt vagytok, erre Ő meg letörölné?
nem nagyon vagyok fb szakértő...de szerintem csak simán égő neki a haverok előtt a sok szívecske az adatlapján
neked meg biztos rossz érzés lehet, de önmagában ez nem jelenti azt, h kevésbé szeret
Elég infantilis dolog hónapfordulókat ünnepelni. Gyerekes dolog szívecskéket kirakni a facebbokra, szóval ha nekem lenne lehetőség, én is törölném. Persze nekem nincs kapcsolatom olyanokkal, akik ilyesmit tesznek.
Ne hisztizz rajta, hanem térj észre, és ne hozd őt kínos helyzetbe nyilvánosan a viselkedéseddel.
biztosan gyerekesnek találta, én csaj vagyok, de szerintem is elég béna dolog ez a facebookon mutatom hogy mennyire szeretem a másikat!
Most megtanultad, hogy nem vevő az ilyesmire, legközelebb ne csinálj ilyet, inkább ünnepeljétek együtt ÉLŐBEN, ha már mindenképp ragaszkodtok a hónapfordulós balhéhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!