Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek titeket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. Soha nem voltam az a nyomozós fajta a párom után, de tegnap összevesztünk, és barátnőm késztetésére megnéztem az e-mailjeit. Teljesen ledöbbentem. A veszek napján regisztrált egy szex-társ-partner kereső oldalon... egyedülállónak írta be magád, és hivalkodó szöveget is írt magához. Teljesen kétségbe vagyok esve,mit tegyek? Hagyjam el, vagy kérdezzem meg,h mi az amit láttam... Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, de ezt sem akarom, h szexpartnert keressen mellettem. A szex amúgy nagyon jól megy, semmi gond nincs vele, ezért sem értem ezt az egészet. Komolyan ilyenek a férfiak, vagy csak én találom meg ezeket? Mit tegyek???
2009. aug. 18. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben rákérdeznék. De ne azt mondd, hogy az emailjei között láttad, hanem, hogy egy ismerősöd szólt neked, hogy látta őt azon az oldalon. Én biztos nem tudnék nyugodt maradni amíg nem tudom, hogy én vagyok-e neki az egyetlen.
2009. aug. 18. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne tartsd magadba, mindenképp kérdezz rá, hogy miért csinálta ezt. Ha ezek után elhagy, akkor annyit is ért a pasas, de ha valaki ilyen helyeken regisztrál, akkor majdnem biztos lehetsz benne, hogy más is lehet az életében.

Csak ez az egy dolog volt az e-mailjei közt vagy más megcsalásos sztori is volt? Én lehet még nyomoznék egy kicsit és ha mást is találok, akkor már több mindennel szembe tudnám állítani.

2009. aug. 18. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha regisztrálsz és ismerősnek jelölöd az még vicces is:D
2009. aug. 18. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én is rákérdeznék. Én is aggódnék, hogy mást is keres rajtam kívül. Nekem a tesóm járt így, sajnos. De ha mégis szakítani akar, akkor légy Te az első, mondd neki búcsút.
2009. aug. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!