Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti háromszor talákozom a barátnőmmel. Mindíg én megyek hozzá, autóval.30 km-re lakik. Elég sokat kell benzinre költenem. Megkérhetem, hogy adjon a benzinbe?
1. vegyel egy dizel kocsit
2. keress egy olyan csajt, akinek buszsofor az apja.
3. igy o ingyen utahat hozzad
4. egy ido utan a faterja ingyen fogja tankolni a kocsidat.
;)
gondolom az is alap, hogy csak a fiú hívhatja fel a lányt megkérdezni hogy hogy van és szeretkezni is csak akkor lehet, amikor a nőnek kedve van hozzá. ha ez így szerinted normális akkor én inkább nem akarok ezen a bolygón élni...
Szeretkezni akkor "lehet" ha mindkét félnek kedve van hozzá. Nem pedig akkor, mikor rád jön a kangörcs, és kell egy lyuk, ahova bedughatod ürítésre. Hanem ha a nő is akarja. Legalábbis nekem ez egy ilyen kétoldalú dolog. Lehet bennem van a probléma...
aki sajnos nem tudja ezeket a fontos dolgokat megbeszélni a párjával, az mire számol a jövőben?
más: a befektetett energia megtérül, ha később főz-mos rád akkor leszámlázza a konyhában v takaritással eltöltött időt amit rád fordit mit szólnál?..
kérd meg, hogy néha jöjjön ő is heti 3x, mit válaszolna erre, vagy akkor megtudja, hogy neki havi szinten mit összeget vesz ki a pénztárcájából..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!