Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 10 év korkülönbség? Én 17 a srác 27 .

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2009. aug. 18. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nálunk 18-26, és tök jól vagyunk:) Ha szeretitek egymást, nem sok, a szerelemben soha nem a kor számít!! Nézeteltérések pedig mindenhol vannak, úgyhogy ha lesznek is időnként, azt ne a korküli számlájára írd.
2009. aug. 18. 19:46
 3/11 anonim válasza:
Sztem nem...persze csak akkor, ha tiszteletben tartja a döntéseidet, nem erőltet semmit és megbecsül. Bár ez minden párkapcsolatnál így lenne helyes. Az én párom és köztem 8 év van. Amikor megismertem, alig voltam 17. A szüleim eleinte eléggé ellenezték a dolgot, pont a korkülönbség miatt, de amikor találkoztak vele, belátták h rendes és nincs miért félteni engem tőle. És ha szeretitek egymást kit érdekel h hány év van köztetek? (Teszem fel a költői kérdést...legalábbis sztem)
2009. aug. 18. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Léteznek ilyen kapcsolatok, szerintem megpróbálhatod. Ha fiatalabb lennél, nem ezt mondanám, de a 17 talán már határeset. A korból nem lehet a személyiségre következtetni. Lehet, hogy működni fog, lehet, hogy nem.

De annyi tanácsot adok, semmit ne tégy meg, amit (még) nem akarsz, csak mert a pasid ennyi éves! Ő anank a tudatában jött Veled össze, hogy tudta, hány éves vagy, legyen tisztában ezzel.

2009. aug. 18. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

nem rosszból írom, de egy majdnem krisztusi korba lépő pasi aki azért már túlvan egy-két dolgon az életében igazából nemtudom mit kereshet egy 17 éves kislányban, aki még csak majd most kezd el nővé érni. Alapvetően nem sok a különbség, de a lány ebben az esetben alapvetően egy csomó dologhoz fiatal, nemhogy egy majdnem 30 éves pasihoz, akinek azért már esetleg lassan illendő jövőt tervezni, esetleg családot, A 17 éves lánynak meg csak majd egyáltalán most kezdődik el az élet....És pont a lány a legsebezhetőbb ebben az egész dologban. Mert a pasi 30 évesen majd túlteszi magát, de a lánynak ez lesz az első, minden tekintetben....jól gondoljátok meg.

27/N

2009. aug. 18. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:

A személyiségetektől, érettségetektől függ. Az én barátom is 10 évvel idősebb nálam, 16 voltam, amikor összejöttünk. Ő egy kicsit gyerekesebb a koránál, én pedig felnőttesebb vagyok a korosztályomnál, éppen ezért jól megértjük egymást. 2 éve vagyunk már együtt, szóval azt hiszem ez is bizonyítja, hogy működhet. :)

Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg ha valóban akarod, és ha nem jól alakul, még mindig kiléphetsz belőle.

2009. aug. 18. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Sztem nem ...nem a kor számít...nekem is volt 10év különbség ,megvoltunk,de nem sokáig tartott mert én koleszos voltam és este nem lehetett találkozni vele,csak nappal,és ő csak este ért rá és így soha nem igazán tudtunk találkozni...ennyi :)
2009. aug. 18. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
én 17 éves vagyok a párom 30...igazából másfél évig bizonyitottam neki h más vagyok mint a többi.elhitte, megpróbáltuk...és müködik,még ugyis h ö hollandiában van én pedig M.o.-n...nem számit a kor.ha vele vagyok,nem érzem azt a 13 év korkülönbséget,ami van közöttünk.érettebb vagyok a korosztálynál s ezt ö is belátta.és talán nem a mi szégyenünk(17 éves lányoké) h a pasijaink idösebbek,hanem azoké a lányoké/nöké, akik hozzájuk illenének,de NEM tudják megadni nekik azt amire szükségük van,és a srácok egy sokkal fiatalabb lányban találják meg.az én párom büszke rám,el szeretne jegyezni,én ugy érzem h nekem ö a nagy Ö. szóval a kor nem számit,az számit,h TI hogyan érzitek magatokat együtt,és h mennyire tudjátok megoldani a nézeteltéréseket(nálunk nem akad olyan sürün...) szóval sok boldogságot nektek is,és ne aggódj azon,h ki mit gondol,és téged se zavarjon az a 10 év. az csak papiron annyi...
2009. aug. 19. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves előző, én ezt meg abból a szemszögből látom, hogy a 30 körüli pasik direkt nem a korukbeli nőket keresik, hanem a 16-18 éveseket, és a korban hozzájuk illő nőkkel nem is foglalkoznak akkor sem, ha 20-nak néznek ki, és egyáltalán nem "30 körüli férjvadász" mentalitásúak, mert a tény attól még tény marad - de attól függetlenül bennem nincs sértettség vagy ilyesmi felétek, tizenéves lányok felé, én nem hiszek a nők közötti megosztottságban, ellenségeskedésben, egymás lesajnálásában ;) - csak mint tényt megállapítom, hogy szerintem nem mi tehetünk erről. Rám meg a 20 körüli srácok cuppannak, ezt egyszer ki is írtam kérdésben, és mások is tapasztalták ezt a jelenséget, hogy mindig a más korosztály az érdekesebb. Pedig ezen nem múlik semmi, sokal inkább a személyiségen, meg a hozzáálláson. Ugyanolyan eséllyel lesz ez a kapcsolat sikeres vagy sikertelen, mint bármelyik másik.

28/n

2009. aug. 19. 02:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok.

Ráadásul nem vagy 18, úgyhogy Ő a Te cukros bácsid.:)

2009. aug. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!