Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ő mi az istent akar tőlem?! :D :/

Figyelt kérdés
A nyáron megismerkedtem az egyik barátnőm szülinapján egy fiúval. Egy éjszakás kalandként indult, de rájöttünk, hogy nagyon jól megértjük egymást ezért találkozgattunk és végül összejöttünk.. az egyetlen probléma, hogy a fiú külföldön sportol és az év nagy részét ott tölti. De úgy gondoltuk, hogy nem foglalkozunk ezzel és csak a "mának élünk" (azaz augusztus végig). Hát el is jött a nyár vége és arra jutottunk, hogy nem maradunk együtt mert kicsi a valószínűsége, hogy ment volna. D azóta is nagyon jóban vagyunk. Minden nap beszélünk, legtöbbször skypon, hogy legalább ilyen módon lássuk és halljuk egymást. Október elején itthon volt 5 napot, mert itt volt edzőtáboruk. Beszéltük, hogy majd találkozunk, de nem nagyon volt ideje az edzések és a meccsek miatt. Ezt megértettem, mert végül is nem szórakozni jött haza. Ma szintén hazajött, bár csak 2 napra, de a héten kérdezte, hogy akkor találkozunk-e, és meg is beszéltük, hogy fogunk. De most itthon ülök, ma nem találkoztunk és van egy olyan érzésem, hogy holnap sem fogunk.. Annyira furcsa.. Amikor megérkezett Mo.-ra, írt, hogy minden rendben, megérkezett és mennek este bulizni menjek én is, majd hív stb. Hát nem hívott, ezért írtam neki.. de kb 2 óra múlva válaszolt és semmi konkrétat. És én már nem akarom keresni. Nem vagyok az a rajta lógok állandóan csaj. Ha majd akar keres.. Csak tényleg nem tudom, hogy most mit is akar tőlem. Vagy akar-e valamit. Ja és azt még hozzá tenném így a végén, hogy nyár óta neki sem és nekem sem volt senkim.
2012. dec. 1. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hajajj gyerekek, szobára =D

Ha szeretnéd kideríteni, hogy most akkor mi legyen meg hogy, én a helyedben felhívnám, és beszélgetnék vele egy kicsit, nem kell tapadósnak, erőszakosnak lenni, csak megérdeklődöd, hogy szerinte össze tudtok-e néha futni, mert jelenleg nem úgy néz ki. Nem szeretnél rá akaszkodni, de ez az állapot kicsit furcsa neked. Szeretnéd, hogy ha megígéri, hogy hív, akkor hívjon, és ha adódik alkalom, akkor azt használjátok ki, de ha nem tudtok valami miatt összefutni, akkor azt is megérted, csak tudj róla.

Ez a várakozás, meg tehetetlenség elég kellemetlen, főleg ha ennyire próbál az ember alkalmazkodni, ahogy te is teszed.

2012. dec. 1. 22:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:) Hál'isten magától megoldódott a dolog, mivel tegnap felhívott és az estét nála töltöttem. :)
2012. dec. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!