Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rákérdezzek v várjam még ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek v várjam még ő reagál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy pasi, akirégóta tetszik, de eddig még személyesen nem ismerjük egymást, msnen szoktunk beszélgetni! régóta tart ez, és majdnem egy éve volt egy vitánk is, mert bekavartak és akkor le is tettem róla, mert nagyon megsértődött rám! a napokban viszont láttam, és felkavarodtak bennem a dolgok! Ráírtam msnen, ilyen aranyosan még sosem beszélgettünk el! meg is kérdeztem, h haragszik-e még, és azt mondta h már nem! és megkérdeztem h találkozhatnánk-e hétfőn(a beszélgetés szombaton volt) mondta h igen, eddig úgy néz ki ráér, de másnap mennek abádszalókra haverokkal és attól függ mennyire lesz fáradt! nagyon boldog voltam, h végre vmi pozitiv jelét adta a dolognak! viszont ezután gyorsan le is lépett, és nem maradtunk semmiben! hétfőn feljöttem msnre(nem volt gépnél) és írtam neki, h ha akkor ráér-e délután találkozni! de sajnos nem írt vissza! így olyan furi az egész számomra! bár gondolom nem az ő hibájából nem írt, hanem télleg nem volt ott, lehet aludt v nemtom! de az lenne a kérdésem, h ezekután várjak, h reagál-e vmit, h bocsi(amit én sajnos kétlek, mert eddig nem tette) v pedig megpróbáljak írni neki vmi szöveget?! igazából lehet jó lenne, ha írnék, de nem is tudom, h mit kellene írnom egy ilyen helyzetben! kérlek segítsetek!

előre is köszi!!! 18/L

2009. aug. 18. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz vagy írj neki. Nem kell ennyire gyávának lenni. Egy nő is ugyan úgy kezdeményezhet. Nem gáz dolog. Lehet, hogy ő még örülne is neki.
2009. aug. 18. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem is akar tőled semmit. Nem hiszem, hogy elfelejtette volna, különösen ha Msn-en elérhető. Interneten amúgy sem tanácsolom az ismerkedést, mert csak néhány százalékban [tehát nagyon minimális esetben] alakul ki valódi párkapcsolat, és bizony ha nem jön össze, mély nyomokat hagyhat az emberben. Várd meg, amig ő hozza fel. Ha nem kérdez rá magától, akkor valószinüleg nem is érdekled. Ne interneten ismerkedj, hanem élőben, ezt tudom javasolni, mert akkor már látod az illetőt, nem tud hazudni a kilétéről.
2009. aug. 22. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy igen kezdeményezz ha valaki "kapcája" szeretnél lenni. Mert az üzeneted tuti megkapta és el is olvasta. Vagy csak játszik veled vagy nem akar semmit. Szerintem kérdezd meg tőle ha kell konkrétan is, hogy lehet-e szó rólatok. Te és ő vagy ne számíts semmire?.. Nyugtasd meg, hogy mindegy mit válaszol ugyanúgy barátok maradtok. Más esetben ha össze is jösztök akkor sem lehetsz boldog. Idővel megszerethet de nem fog annyira tisztelni, hogy ne csaljon meg vagy, hogy ne csak sajnálatból maradjon veled. A jó párkapcsolatban kölcsönösség kell legyen. Ha nem törődik azzal, hogy találkoztok-e amiről szó volt akkor nem várhatod, hogy a kapcsolatban is megadja a kellő tiszteletet. Szerintem tisztázd le vele, hogy na mi is van most köztetek és ne félj őt elengedni még ha sokat is jelent számodra mert úgy csak te fogsz kevesebbet érni úgy a többi pasi szemében mint a sajátodéban. Maradj olyan nő akit tisztelni tudnak és meg tudnak becsülni. Szerintem.
2009. aug. 22. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak: Ne várja meg míg ír mert akkor lehet, hogy csak kell neki valaki. Tudja, hogy a szenvedő alanyt megkaphatja ha akarja és ha valakire szüksége lesz aki kielégítse vágyait akkor ő ott lesz. Így csak jól nem járhat a kérdező.
2009. aug. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!