Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elég gáz ugye? 23F + 13L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég gáz ugye? 23F + 13L

Figyelt kérdés
Van egy barátom 23F, és van egy lány aki 13 éves, már ez így gáz egy mondatban. De! A kiscsaj teljesen beleesett a haveromba és szerintem ő is érez valamit a csaj iránt, egyetlen nagy szerencséje, hogy eddig, csak neten beszéltek, mert nagy a távolság, és itt még nincs vége, a csaj anyukája mondta a haveromnak, hogy a két ünnep között menjen el hozzájuk...Én már kur*va sokszor beszéltem a barátommal, hogy ez így bas*zott gáz, hogy kislány, hogy amikor hozzá ér, simán megrontás... Szerintetek mit kellene tenni? Nem szeretek mások dolgaiba belepofázni, de azt sem akarom, hogy a barátom ekkora fas*zságot csináljon...

2012. dec. 1. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14 év alatt BŰNCSELEKMÉNY!!!
2012. dec. 1. 16:49
 12/19 A kérdező kommentje:
valami használhatót is tudsz mondani? ezeket mind leírtam:D
2012. dec. 1. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:

És a csaj apukája hol van?

Amúgy igaz, hogy én is csak 14 vagyok, de évekkel ezelőtt még a nővéremék is titokban mentek a pasijukhoz, nem hogy a saját anyánk hívta volna ide őket...Valami tényleg nagyon nincs rendben azzal a családdal ://

2012. dec. 1. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:
nem gáz nagyon jo kapcsolat lesz belőle
2012. dec. 1. 17:08
 15/19 Pali1977 ***** válasza:

Várjatok, én nem akarom a srác pártját fogni, de nem arról volt szó, hogy meg akarja húzni a kiscsajt. Egyszerűen bejönnek egymásnak, de még sok mindenen állhat, vagy bukhat a dolog ami miatt később egy pár lehetnek, vagy sem.

És igen 14 év alatt kiskorúak megrontása, és az sitt simán, de szerintem a fiú is van olyan érett, h tisztában legyen a buktatókkal

2012. dec. 1. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudod a fogyatékos pártját fogni, mert ahhoz el kellene mesélned hogy is nézne ki ez a kapcsolat a gyakorlatban.

Mennének kézenfogva... hova? Beszélgetnének... miről?

Mond már el hogyan képzeled el ezt a kapcsolatot mindennapokban?

2012. dec. 1. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Leutazik az ünnepekre aztán a kiscsalád majd rendbe teszi vascsővel, baseballütővel. Ha szerencséje van, a farkát nem vágják le.
2012. dec. 1. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Kicsi a banán? Ennyire szánalmas nem lehet! Keresen egy korban hozzá illő lányt!
2013. jan. 13. 12:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a 23 éves barátod kikezd egy 13 éves kislánnyal, akkor nagyon nem normális!!! Jobb ha nem is találkoznak!!!
2013. jan. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!