Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nemtudom miért, pedig akarom. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ott kezdem h lány vagyok :D És van egy fiú aki régóta a legjobb barátom :) nagyonjól elvagyunk,mindig meg tud nevettetni.Valamelyik nap áthívtam hozzám,és megintcsak hülyéskedtünk. egyszercsak baromkodásból lerántott az ágyra és ráestem..aztán azon kaptam magam,hogy olyan édesen megcsókolt,hogy elsem hittem..soha nem éreztem ilyet.meg is lepődtem,nemis.vártam hogy ezt tegye,nemis..ő aztmondja szeret,és ezt már rég megkellett volna tennie,de valami mégis azt súgja bennem hogy nem szabadna..hogy ő túl fontos ahoz h a barátságunk ezért gallyra menjen..de valahol énis kívántam azt a csókot,jólesett. azt mondja szeret,és csak én kellek neki..én meg szétbőgtem a fejemet..és érzem h nemszabad. de őt ezzel megbántom..pedig jó volt,még annális jobb..mit tegyek? :S
2009. aug. 18. 15:36
1/10 anonim válasza:
Nem értem. Miért nem szabad? Túl fiatal vagy? Nem vagy belé szerelmes? Ezeket még megértem. De ha kölcsönösen szeretitek egymást, mi baj lehet? Szerintem ezek után úgysem tudnátok "csak barátként" nézni egymásra, viszont egy klassz párkapcsolat még kinézhet belőle, még ha nem is fog a sírig tartani esetleg. (Hiszen, ahogy kivettem a szavaidból elég fiatalok vagytok még.)
2009. aug. 18. 15:57
2/10 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok és őis. Szeretem,persze mert irtó fontos nekem,de azt érzem hogy nemtehetem ezt vele..mert az eddigi kapcsolataimból nem sült ki semmi jó..féltem,nem akarom hogy vele is ez történjen. :/
köszönöm a választ!
2009. aug. 18. 16:01
3/10 A kérdező kommentje:
meg..nemtudom miért,de egyszerűen lefagytam amikor megcsókolt. szavakba se lehet önteni mit éreztem..de Ő teljsen más mint a többi fiú..és féltem,nem akarom megbántani..
2009. aug. 18. 16:03
4/10 anonim válasza:
15.57-es vagyok.
1: Felejtsd el a rossz tapasztalataidat.
2: Csipkebokorvessző.
3: Vele beszéld meg, hogy mit érzel és együtt döntsetek.
Minden ilyen párkapcsolati kérdésben a legfontosabb konklúzió az szokott lenni, ami a válaszokból kiszűrhető, hogy a kapcsolatot arra kell alapozni, hogy mindent őszintén meg tudjanak beszélni egymással a felek. Persze ez egy nagyon elcsépelt okosság, de attól még igaz. A korábbi kapcsolataidban mi volt annyira szörnyű? Ha ezt meg tudod fogalmazni, akkor tanulságokat is levonhatsz belőlük és tudni fogod, hogy milyen hibát nem szabad újra elövetned, ha esetleg volt ilyen. Nem parázni kell a rossz tapasztalatok miatt, hanem tanulni belőlük!
2009. aug. 18. 16:19
5/10 A kérdező kommentje:
amióta a vérszerinti apám elhagyott minket,azóta szinte mindenkit ellökök magamól,nem vagyok képes közel engedni senkit..ő közel került,és most félek. jön az ellenreakció: ellökni. nemtudom,de azt érzem,nem szerethetek meg senkit,mert utána fáj. ugyanigy volt az apámmal is...bennem van a hiba,tudom..és ez szörnyű :-S
2009. aug. 18. 16:23
6/10 anonim válasza:
Nono! Mi az, hogy benned van a hiba? Miért lenne a te hibád, hogy elhagyott benneteked az apád? Nehogy elkezd magadat hibáztatni. Ezt tényleg ne csináld! Nem tudok jobb tanácsot adni, minthogy a fiúval beszélj meg mindent, és NE HIBÁZTASD MAGAD, vagy sarkosabban fogalmazva ne büntesd magad a mások bűneiért. Neked a saját életedet kell élned, a saját hibáidat kell majd elkövetned, és lehetőleg azokból kell tanulnod. Ez bőven elég nagy feladat. Első lecke: Nem hagyom, hogy az apám miatt olyan legyek mintegy kis elhagyott sündisznóbébi. Fel a fejjel, öreglány!
2009. aug. 18. 16:56
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) ez jólesett :)
2009. aug. 18. 16:59
8/10 anonim válasza:
Örülök, ha tudtam egy kicsit segíteni. Sok sikert kívánok! És ha tényleg annyira jóban vagytok, biztos vele is meg tudod mindezt beszélni. Klassz lesz az, ha bízol magadban, és bíztok egymásban. Ha szeret, biztos nem akar majd megbántani. De arra is föl kell persze készülnöd, hogy esetleg lesz még egy-két csalódás az életedben, hiszen még csak 16 vagy. De tudod mit mondanak: ami nem öl meg, az erősebbé tesz. És ha esélyt sem adsz senkinek, hogy közel kerüljön hozzád, azzal valójában nem a csalódástól véded meg magad, hanem eleve kizársz mindent az életedből, ami miatt érdemes élni. Úgyhogy hajrá: kezdj élni! Ésszel és szívvel.
2009. aug. 18. 17:08
9/10 A kérdező kommentje:
Ez nagy segítség volt :) Sosem volt önbizalmam,de próbálkozok. Majd meglátjuk hogy lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!