Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok 9 évvel ezelött beleszerettem egy fiúba. Még mindig szeretem, azóta nem volt komoly kapcsolatom. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 15:11
11/12 anonim válasza:
Semmilyen más lehetőséged nincs, mint beszélni vele. Őszintén. Semmi sem lesz ennél felszabadítóbb, és sok év megbénult várakozás és reménykedés után hirtelen megnyílik egy új lehetőség, mert megváltozik a játék. Csak jól sülhet el, nincs veszítenivalód: vagy kiderül, hogy ő is téged akar, vagy kiderül, hogy soha többé nem lesz köztetek semmi. Bármelyik is lesz, az életed nem lesz ugyanaz többé, ami most. Jobb esetben boldog leszel mellette megint. Kicsit rosszabb esetben lesz egy indokod lezárni és nyitni a változásra. Vedd észre, hogy a lehető legrosszabb eset az, ha csak némán remélsz és sosem ejted meg vele ezt a beszélgetést. Éveket töltöttél el egy állapotba beragadva. Valószínűleg annyira állandósult benned ez a helyzet, hogy félsz kiszakadni belőle, és félsz attól, amikor már remény sem lesz. De amint a fejedben átbillented azt a kis kapcsolót tisztalap üzemmódba, sokkal könnyebb leszel és lesz esélyed boldognak lenni. Így, most, ebben a formában nincs.
12/12 anonim válasza:
Látom, már jó sok idő eltelt, amióta ezt kérdezted! Ha még aktuális, írj, hogy hogyan történtek a dolgok. ismerős helyzet 26 éves lány vagyok és a legelső szerelmemet még mindig szeretem. Akkor voltam 14 éves 3,5 évet töltöttünk együtt, de elhagytam mert fiatal voltam. Most 26 vagyok és még mindig őt szeretem, mert senkivel nem volt olyan, mint Vele. Flörtöltünk is, sőt egy csók is volt tavaly. de neki van barátnője, akivel boldog ( állítása szerint) Szóval én némán szenvedek már elég régen. Elmondtam neki hogy érzek, de sajnos Ő elmondta hogy csak botlás volt és marad a barátnőjénél. Persze én érzem rajta hogy nem vagyok neki közömbös. Most ott tartok, hogy van kapcsolatom. DE túl nem léptem még a dolgokon. Nagyon rossz ez... Az idő sem oldotta meg,sem egyéb. Azt teheted, hogy beszélsz vele. Őszintén. Tényleg nem lehet semmi rosszabb ennél a helyzetnél, írj neki és annyi. könnyebb lesz. mondjuk nekem nem lett amikor megírtam neki a helyzetet... de legalább tudja, és ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!