Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác 25 éves, én 17. Sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 25 éves, én 17. Sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 13:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
én is pont ilyen cipőben járok...egy 24 éves srác tetszik.és már voltak jelek, hogy akar tölem valamit...ha lefeküdnék vele, az megváltoztatna valamit, vagy ugyanugy csak haverok maradnánk, mint elötte? szerintetek ha adódna rá lehetőség megtegyem??
2010. jan. 14. 19:03
 12/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,kérlek ird ki a kérdésed.Kiváncsi vagyok a válaszokra!
2010. jan. 29. 23:37
 13/15 anonim válasza:
szerintem minél idősebb valaki, annál kevésbé gáz a korkülönbség. 16L és 24F lehet hogy szeretik egymást, de hülyén néznek ki együtt, túl nagy a korkülönbség! de esetleg pár év múlva...
2010. jan. 30. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
16-17 éves lány hol gyerek már mondja meg valaki??? Azért mert a törvényben 18 a határ? A valóságot vagy a testi-lelki fejlettségi, értelmiségi szintet nem lehet törvényekben meghatározni. Én középiskolás koromban nem igazán éreztem magamat gyereknek. Én 26 vok, a barátnőm 17, és egyáltalán nem úgy néz ki mint egy gyerek! Gondolkodjatok már ti hol voltatok 17 évesen, mikről álmodoztatok, mikre gondoltatok! Ha a lánynak tetszik a fiú, és a fiúnak a lány, hol itt a probléma?
2010. febr. 1. 11:19
 15/15 anonim válasza:
Maga a 8 év nem sok. De ezek eleve elég buta kérdések. Nyugodtan vissza lehetne kérdezni, szerinted sok? Ha igen akkor sok, ha nem akkor nem. Ráadásúl, ez így eléggé megálapíthatatlan, mivel nem a kor számít hanem a szellemi szint, és az egyén függő. Egy 25 éves lehet egy komolytalan, bulizós hülyegyerek is, vagy egy házas, családapa. Ez áll a 17 évesnél is, lehet még teljesen gyerek és lehet már komolyan gondolkodó érett személyiség.
2010. jún. 12. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!