Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom már lelki terrorban tart engem!
én otthagynám
bocsi de nekem még házasságban is fontos a szabadság és a magánélet
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem tudom őt ott hagyni, mert tényleg szeretem.
A jó tulajdonságaiból nem soroltam fel semmit, pedig amellett, hogy otthon ülős, egy nagyon romantikus és kedves fiú, hosszútávon tökéletes partner lenne és én hosszú távra tervezem..
Példa, hogy valentin napra az általa eszkábált kis fa szívecskét kaptam, amit én nagyon megbecsülök, ő ilyeneket csinál nekem.
Tehát szeretem! Csak segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy, hogyan tudnék változtatni a féltékenységi rohamain!!
Picit én is iylen votlam annó,(de azért nem ennyire) Az akkori barátom kerek perec közölte velem ha ezt igy folytatom elhagy mert ez neki igy nem megy. Mivel szerettem meg tudtam változni. Azóta is hálás vagyok neki ezért. Nem ment könnyen 1-2 hónapig rágtam otthon a kefét, de aztán hozzá szoktam. Az elötte lévő barátomat ez egyáltalán nem zavarta ezért én azt hittem ez a normális.
Nem bika jegyű véletelnül a barátod?
Beteges a srác, komolyan mondom.
Kocka akkor semmi élete se lehet,ha nem megy nyilvánoságra akkor jó,hogy visszahuzodó.
menjetek el kettesbe valahova pl:kávézó,vagy teázó
én se bírnám idegileg ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!