Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalom. Ti kinek hinnétek?

Figyelt kérdés
Ti kinek hinnétek? A barátnődnek akivel 7 hónapja együtt vagy, de megesküdött hogy neki van igaza, vagy annak a lánynak akivel régen közel álltatok egymáshoz, és benne bízol a legjobban, mert még soha nem vert téged át, és tudod hogy most sem ártana? (és szintén megesküdött)
2009. aug. 18. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
akiben a legjobban bízol, mert mivel nincs köztetek semmi ő nem veszítette el a fejét(mert talán nem szerelmes beléd, csak testvérként szeret) és nem hazudna, bár lehet h nincs igazam...
2009. aug. 18. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát..ez macerás.. nem tudom.Mindkettő.
2009. aug. 18. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
én tuti h megharagudnék a pasimra ha nem nekem hinne.
2009. aug. 18. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt így nehéz eldönteni. Ha leírnád, hogy mégis miről van szó, miben kell igaza legyen valamelyiknek akkor biztos többen tudnának válaszolni.
2009. aug. 18. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés? Nem vázoltad az ellentmondást a két személy állításai között. Biztosan van ott ellentmondás? Miért is kell dönteni? Ennyiből nem értem.

Nagyon sok olyan eset lehet, hogy ugyanazt a szituációt ketten kétféleképpen élik meg, vagy látják kívülről. (Ha a kihallgatások során az összes tanú ugyanazt vallja, tuti, hogy összebeszéltek, mert ilyen a valóságban nincs.) ;)

Ezen az alapon nagyon mást kell mondani a két érintettnek, ráadásul mindkettőnek tényállításnak kell lennie. Például: Megcsókolta. Nem, nem csókoltam meg. Vagy ilyesmi.

2009. aug. 18. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
A barátnő azt mondta a pasinak hogy a lány bevallott neki mindent ami közöttük volt... és ez hazugság, de nem tudjuk hogy derült ki. Mielőtt ítélkeznétek, semmi nem történt közöttünk, csak vonzódás, és találkozás, amikor ők éppen nem voltak együtt. De nem én mondtam el a lánynak, nem tennék ilyet.
2009. aug. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!