Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha egy pasi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy pasi időt kér?!

Figyelt kérdés

Július közepén összejöttem egy pasival. Idősebb nálam, helyes, van már gyereke, vicces…stb Minden szempontból nekem lett kitalálva. (úgy gondoltam) Mindenben klappoltunk és egy csomó időt töltöttünk együtt az első héten. (bicigliztünk, elmentünk vacsizni együtt, bejött értem a munkahelyemre, mozi…stb) Próbáltam mindig úgy alakítani a mindennapjaimat, hogy legyen időm Rá. Minden jó volt, szép volt, úgy, ahogy lennie kell. Közös jövőt terveztünk és nem telt el nap, hogy ne mondta volna, hogy szeret vagy hiányzom neki és tudom, érzem, hogy igazat mondott.

Majd elutaztunk a gyerekeimmel egy hétre. Hétfőn és kedden hívott állandóan, beszéltünk sokat, mentek az sms-ek, de szerdára minden megváltozott. A kisfiával volt egész nap és nem keresett annyit. Én meg a mostani lelki állapotomban, mivel válófélben vagyok (főleg úgy, hogy nem értettem miért) aggódni és agyalni kezdtem, ami tudom, hogy hülyeség, de akkor is volt valami a háttérben, amit a mai napig nem tudok. Küldtem neki egy sms-t, hogy mi az oka annak, hogy elhanyagol erre ő kiakadt, hogy én mit ellenőrzöm és ha ő a gyerekkel akar lenni vele van!? No mindegy! A lényeg, hogy innentől megváltozott. Csütörtökön mentünk haza. Akkor még próbáltam beszélni vele, felmelegíteni a jégcsapot, de már nem volt olyan. Elkezdett óvatos lenni (gondolom) és nem mondott olyanokat, mint korábban.

A lényeg, hogy múlt hét kedden megint behisztiztem, hogy mi a "fasz" baja van, mondja meg, majd közölte, hogy vegyem tudomásul, hogy ő a kisfiával van most és addig, amíg a gyerek szeretné marad is! Hozzá teszem, hogy a legkevésbé se kértem vagy akartam, hogy ne a gyerekkel legyen, de úgy gondolom attól hogy a gyerekkel van még működik a telefonja és tud egyszer-egyszer hívni, vagy üzenetet írni. A lényeg, hogy innen fogva tudomásul is vette és elkezdtem nem foglalkozni vele.

Elutaztunk egy wellness hétvégére Villányba Pénteken. Értem jött az EDS-hez. Tegnapig voltunk ott. Jó volt, bár végig betegeskedte a hétvégét, mert Csütörtökön elment bulizni és 3:30-ig nyomta és nem keveset ivott… No mindegy! Közölte most velem hogy én vagyok a tökéletes nő az életébe mindenben, de nem tudja mi van vele és neki időre van szüksége. Visszaadtam neki a cuccait, ő az enyémeket és azóta ennyi.

Mi vagyok én, kosárlabda edző?! Mit jelent ez?

2009. aug. 18. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem jót.

Az nem jót jelent, ha egy pasi időt kér.

2009. aug. 18. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A pasi nem tudom mióta volt egydül előtted, de ha sokáig akkor valószínű megilyedt hogy korlátozni akarod a napi hívásokksl, sms-ekkel. Ha azonban egy pasi azzal a langyos szöveggel jön hogy időt kér, már tudja hogy mit akar. nem elkeserítni akarlak, de nem téged! valami új vagy régi kapcsolat a színre lépett és az jobban izgatja mint a már meglévő. nem vészmadárkodni akarok, de szerintem ne számolj vele hogy visszajön, vagy ha igen majd azzal a szöveggel, hogy "rájött hogy Te vagy az igazi", de ha egyszer megtette akkor máskor is meg fogja tenni.
2009. aug. 18. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így! A srácnak egy éve nem volt csaja, aztán jöttem én. Mindennap elmondta h szereti minden porcikámat.

Aztán elutazott... majd mikor haza jött mondta h nem tudja mit érez időre van szüksége!

Másnap megint elutazott 3 hétre. Mikor visszajött szakítottunk!

Szal szerintem hagyad ezt a palit és keress vki mást! :D

2009. aug. 18. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
röviden azt,hogy nem igazán kellesz már neki,csak nem akarja a szemedbe mondani
2009. aug. 18. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy pasi minél jobban szeret az elején, annál hamarabb fog lelépni szó nélkül. Keress mást
2009. aug. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!