Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vékony, önbizalomhiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony, önbizalomhiányos fiúk, akik nem találtok párt! Ti is úgy vagytok vele, hogy mindegy már ki jön, csak kelljetek valakinek?

Figyelt kérdés
Lejjebb adtok az igényeitekből,és még a csúnya lányoknál is próbálkoztok?

2012. nov. 29. 12:33
1 2
 11/11 anonim válasza:

05:41 Jól beszélsz. Tetszik a csípős nyelved. ;) Amúgy szerintem is egy szerinte csúnya lány talán jobban megbecsülné mint egy "barbi vagyok de csak félig műanyag" típusú csaj.

Azt úgy is kell. Nem kellesz senkinek? Hát valószínű hogy egy hisztis kis p*** nem kell senkinek. Amúgy ha így állsz hozzá tuti hogy egyedül fogsz majd elpatkolni is. "Nem találtok párt" úristen ha már ennyire mélyre vagy süllyedve akkor ott vannak a netes párkeresők. Hajrá kiváncsi vagyok ki az a szerencsétlen aki ki fog fogni majd egy ennyire hisztis elcseszett hím példányt. Legyél férfi vagy valami ehhez hasonló. És amúgy lehet hogy egy szerinted csúnya lány jobban megbecsülne és szeretne mint egy "misszplasztikcicavagyokosztcsőh". Remélem megtalálod a párodat nem akartam bunkó lenni de egy ilyen beszéd úgy látszik hiányzik az életedből. Naponta nézz a tükörbe és mondd: Helyes vagyok. Jól nézek ki. Tetszek a lányoknak.

Menni fog hajrá! :)

2013. febr. 6. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!