Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy megcsalta a pasija? Ráadásul velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek van barátnője (7 éve). De úgy hozta a sors, hogy szerelmesek lettünk egymásba. Találkozgattunk, csókolóztunk, de soha nem feküdtünk le egymással. Én nagyon szeretem és bármit megtennék érte. Három hónapig tartott a dolog, majd én néhány hete szakítottam vele, mert borzasztóan fáj, hogy van barátnője és nem hajlandó szakítani vele. Engem szerelemmel szeret, viszont őt is szereti csak másképp. Szereti, megszokásból együtt vannak, ill. állítása szerint sokat köszönhet neki, ezért nem tudja megtenni, hogy fájdalmat okozzon neki. Azt érzem, nem meri a biztosat feladni a "bizonytalanért". Igaz nem feküdtünk le, de érzelmileg annál inkább megcsalta. A szakítás óta szenved. Tudom nem az én dolgom és rohadt szemét dolog, de úgy gondoltam, ha a kapcsolatukban robbantanék, akkor megkaphatnám és velem lenne. Úgy érzem ő életem szerelme, ezért vagyok kétségbe esve.... :'( 24/L
A pasit próbáld meg rávenni, hogy legyen őszinte a barátnőddel, de te semmiképp se szólj bele a kapcsolatukba! :)
2012. nov. 28. 22:54
12/15 anonim válasza:
Semmiképp nem szólj a lánynak, mert ezzel lehet örökre elveszíted a srácot, s vele együtt a bizalmát is! Meg kell vhogy értenie a "barátodnak", hogy egy kapcsolatnak nincs értelme, ha csak szánalomra épül az egyik fél részéről. A másik lánynak mindenképp fájni fog a szakítás, de később még rosszabb lesz, s inkább erre gondoljon. Kérdezd meg a sráctól, ha véletlenül megtudná, hogy a lány már nem szereti, ő maga mellett tartaná? Mert szerintem nem. Egy szerelem nélküli kapcsolatból ki kell szállni, mert meg kell adni az esélyt az újrakezdésnek. S nem utolsósorban annak a lánynak is meg kell adni az esélyt, hogy igaz szerelemre találjon a későbbiekben!!!
2012. nov. 29. 00:01
13/15 anonim válasza:
Egy dolog lemaradt! Ha viszont nincs más megoldás, akkor állítsd választás elé!!! Azt mondod, a srác nem akar neki fájdalmat okozni. De ha téged szerelemmel szeret, s te is őt, akkor a te fájdalmaddal jobban kellene foglalkoznia....lehet, hogy ez gonoszul hangzik, de így van.
2012. nov. 29. 08:24
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ilyen-olyan válaszokat. Átgondoltam, mérlegeltem a lehetőségeket és úgy döntöttem nem mondok semmit a csajnak...
Próbálom úgy felfogni, hogy a srácnak elég nagy veszteség, hogy nem lehet velem, hanem él a nyugis, semmitmondó kapcsolatában. Meg aztán neki kell elszámolnia a lelkiismeretével is.
Előbb vagy utóbb majd csak túl leszek a dolgon, egyelőre úgy néz ki, hogy utóbb :( :'(
2012. nov. 30. 08:22
15/15 anonim válasza:
"Miért is tenném tönkre a kapcsolatukat?! Ha olyan tökéletes lenne a kapcsolatuk rám se bagózott volna sose…"
Hihetetlen...na itt kezdődnek a bajok, a kísértésbe esések, megcsalások, szemétségek és minden mások. Nincs olyan, hogy tökéletes kapcsolat, ezt felkéne már végre fogni. Talán a srác már rég tudja, és pont azért nem lépett. A szerelem egy dolog, de talán, ha ilyenek eszedbe jutnak szeretni kicsit se szereted a fiút, mert önző módon viselkednél vele, ha megmondanád a másik lánynak, h mi van. Engedd el, most hibáztál, de több van benned is, mint, hogy egy hibával éld le az életedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!