Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nekem sosem lesz pasim/csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nekem sosem lesz pasim/csajom. " Van itt még olyan, aki így érez?

Figyelt kérdés
Én még csak 16 éves vagyok, de úgy érzem, nekem sosem lesz barátom. A sulimban sorra jönnek össze az emberek, én meg el sem tudom képzelni, hogyan kell összejönni valakivel, hogyan működik egy kapcsolat, totál zavaros az egész. :/
2012. nov. 28. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy kit kedvelsz első látásra. Az a fontos, hogy a másik ember milyen. A megismerés pedig hosszú út eredménye, ehhez viszont beszélgetned kell a másik emberrel, figyelned kell arra, mit mond, hogyan cselekszik. Ne ugorj bele egy kapcsolatba, nem biztos, hogy jó vége lesz.
2012. nov. 28. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok sajnos, nem akar összejönni semmi az istenért sem. 19/F
2012. nov. 28. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Igazság szerint nekem elvileg már voltak "kapcsolataim", de 2 hétnél tovább nem nagyon tartottak, és semmi komoly nem volt. Egy fél éve arra jutottam, hogy most már csak olyan fiúval szeretnék összejönni, akibe tényleg bele tudnék szeretni, aki ha nem is tökéletes(hisz ilyen nincs), de végre lehet komoly kapcsolatunk. Eddig nem nagyon találtam, és egyenlőre úgy érzem nem is nagyon létezik. És gőzöm nincs, milyen egy igazi kapcsolat. 16l
2012. nov. 28. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:

19/F vagyok, nekem volt egy 3 éves kapcsolatom.

Viszont így, magamra maradva, én is úgy érzem, hogy már soha nem lesz senki! És ez nem jó érzés.

Persze, változtatni kell a hozzáálláson… csak-csak akad majd valaki. :-)

2012. nov. 29. 01:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Forever Alone :) Amúgy igen, én. De vágod, nekem tényleg nem lesz >.<
2012. nov. 29. 01:45
 16/17 anonim ***** válasza:
jelen
2013. dec. 11. 20:25
 17/17 anonim válasza:
Én is így érzek pedig én is sokat próbálkoztam... Vagy lesz valaki vagy nem... Nagyon más lehetőség nincs 😂
2016. dec. 29. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!