Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg megremeg a láb ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megremeg a láb ha meglátod az "igazit"?

Figyelt kérdés

Annyit hallani erről, ha meglátod azt a személyt akivel érzed hogy le szeretnéd élni az egész életedet földbe gyökerezik a lábad és a mennyekben érzed magad.

Talán egyszer tapasztaltam de nem vagyok benne egészen biztos (15/F)

Lányok/Nők, Fiúk/Férfiak tapasztalatait várom.

Köszönöm.

2009. aug. 17. 22:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
hallottam már erről én is, de szerintem ezt nem szoszerint kell érteni, ha meg látod az igazit, akkor szerintem csak ki ver a viz, vagy valami ilyesmi,
2009. aug. 17. 22:24
 2/25 anonim ***** válasza:
Sztem igaz,nekem az hogy földbe gyökeredzik a lábad,és el ámultam,hogy hogy a francba létezik ilyen szép lány!
2009. aug. 17. 22:25
 3/25 anonim ***** válasza:
Jó, de valakinek úgy alakul ki, és nem "szerelem első látásra". Szerintem nincs lábremegés, csak inkább gyomorgörcs meg ilyenek..
2009. aug. 17. 22:45
 4/25 anonim ***** válasza:
A gyomorban repdeső pillangók tünetét már tapasztaltam, de a lábremegést még nem. :) 19/L
2009. aug. 17. 22:47
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha meglátod az igazit, a lábad le fog szakadni.
2009. aug. 17. 22:54
 6/25 A kérdező kommentje:

HaHaHa, főleg ha a darabolós gyilkos a igazi mi?:D

Köszönöm az eddigi kommenteket.:)

Én, amikor megláttam azt a lányt ó te jó ég, naphosszakat csak róla álmodoztam, és más nem is jutott az eszembe csak ő.

Az az érzés a legjobb a világon, főleg ha össze is jöttök (talán még az orgazmusnál is jobb, bár ez olyan mint az Istenkáromlás kicsit):)

Kérem szépen a további kommenteket.:)

2009. aug. 17. 23:15
 7/25 anonim ***** válasza:
Igen igaz!Velem megtörtént.27 éves vagyok és 8 éve ismerketem meg a férjemmel 2 gyönyörü gyerekünk van.Az elsö naptól eggyütt vagyunk.
2009. aug. 17. 23:15
 8/25 anonim ***** válasza:
23:15 ös vagyok ez kölcsönös nem elég ha csak te érzed ezt
2009. aug. 17. 23:17
 9/25 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy kölcsönösnek kell lennie, hisz anélkül semmit sem ér az egész.

Gratulálok a kismamának:D

Istenem, de várom már azt a napot amikor tényleg eljön az igazi, és a mennyekben leszek: hahhj:D

2009. aug. 17. 23:19
 10/25 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen:-) én nem rég ismertem meg egy férfit. Először csak szinpatikus volt. Aztán egyre jobban tetszett is, mint férfi, és most már ott tartok, ha meglátom, remeg kezem lábam :-) Csodálatos érzés, csak épp ezt ő még nem tudja :D
2009. aug. 18. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!