Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázzuk le az anyját?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a barátom 60kmre lakik tőlem...2szobás lakásuk van és a 2 szoba egymással szembe van amit egy kicsi folyosó választ el...a szobáknak mindig nyitva van az ajtajuk mert a barátom anyja alergiás a csukott ajtókra:D...szóval mikor náluk alszok mindig el akar minket választani...tehát ha egymás mellett fekszünk akkor vagy engem vagy a barátomat küld a másik ágyra...sokszor gondolkoztunk a barátommal hogy hogy rázzuk le és egyet kettőt kiviteleztünk is már...de nem sikerült:S-.-...szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? ...de úgy hogy közbe ne is bántsuk meg...szeretnénk kettesben maradni romantikázni de ez így nem lehetséges...jah és még azt hozzá tenném h az anyja a legkissebb neszre is átjön felkapcsolj a villanyt és addig nem nyugszik míg az egyikünk ott nem hagyja a másikat...persze aztán mindig visszamegyünk de anyósnak radar fülei vannak:D:D...fél órénként átmászkál:S:S-.-..szóval légyszi segítsetek...előre is köszi:):)
2009. aug. 17. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Gyerek vaaagy. a muter meg jól teszi h járkál én még ütnék is rajtad 2őt ha nem fekszel a másik ágyra.
2009. aug. 17. 21:54
 2/19 A kérdező kommentje:
mért ha nem lennék gyerek akkor szted mit tehetnénk?...egyébként egy szóval nem mondtam h szexelni akarunk..azt írtam romantikázni...abba nem feltétlenül tartozik a szex...amúgy se csinálnánk úgy hogy otthon vannak a szülők!különben nem tudom te hány éves vagy de ez a 21.század ahol már a lányok fele 14 évesen túl van az első szexuális élményükön...szóval azért mert nem értem el a bűvös 18at attól még lehetek felnőtt..az csak egy szám...az a lényeg hogy milyen a viselkedésed nem az hogy hány éves vagy
2009. aug. 17. 21:59
 3/19 emberke ***** válasza:
Zárjátok be az ajtót vagy ha nincsen kulcs akkor egy székel belülről támaszátok ki de "kedvesen" senkit sem lehet kerülni ki fél óránként rátok néz.
2009. aug. 17. 22:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
:D attól h a sok kicsi elveszti neked még nem kell, am nehéz megállni azt a csak "romantikáznánk" határt
2009. aug. 17. 22:02
 5/19 A kérdező kommentje:
hát kulcs az nincs:S:D...viszont az anyós lobbanékony természetű szal még ha be is tudnánk zárni az ajtót nagy botrány lenne belőle-.-:Sezért kéne neki okosan elmondani h kopjon le:D:D-.-
2009. aug. 17. 22:04
 6/19 A kérdező kommentje:
én már nem vagyok szűz...15 voltam mikor elvesztettem...de én meg tudom állni mert az otthon lévő szülők engem nagyon zavarnak...és ezzel a barátom is így van..egyszerűen csak smárolgatni iszogatni nevetgélni szeretnénk...mind ezt csöndben tesszük de az anyós így is megneszeli:S
2009. aug. 17. 22:06
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Hát én megmondanám neki a néhányadik berontás után, hogy "Muter! Takarodjon már innen a helyére, baszásra vágyom, nem basztatásra!"

Jól megsértődne és talán bezárkózna a szobájába felvágni az ereit...

2009. aug. 17. 22:30
 8/19 anonim ***** válasza:
46%
Daraboljátok fel és etessétek meg a kutyával.
2009. aug. 17. 22:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok javasolni, hogy a párod beszéljen az anyjával, és magyarázza el neki, hogy nem tervez ellene semmilyen merényletet, nem is orgiát akar rendezni, csak egy kis magán-szférára vágyik, ahol kellemesen, kettesben eltölthet egy kis időt a szerelmével. Ha Ő nem beszél az anyóssal, semmi esélyetek az ügy nyugodt elrendezésére. Elvégre mégis csak az Ő anyja. (Tapasztalatból ismerem a morcos anyós témát. Higgy nekem! Jobb, ha te meg sem szólalsz ilyen ügyben, de inkább még csak ott sem vagy, ha ez szóba kerül! Ez nem gyávaság, csak újabb balhé elkerülése.) Sok szerencsét, és anyósmentes időt!
2009. aug. 17. 23:03
 10/19 anonim ***** válasza:
én eccerűen szólnék a barátomnak h beszéljen az anyjával, mert ezígy nem állapot. az anyja baromira messzire megy, én ezt nembírnám...eccerűen beszéljen vele a barátod, h ezt hagyja abba, nemakartok ti még lefeküdni, eccerűen csak szeretnétek kettesben lenni
2009. aug. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!