Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek senkinek? F/18

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? F/18

Figyelt kérdés

178 cm magas és 86 kg vagyok!

A csajoknak miért nem kellek mi a bajuk velem?

Azt nézik h mien a külsőm!

Nekem nem a szexre kell!

Az a baj a csajokkal h a külsőt nézik a belsőbe be se tekintenek!

Fiúk, lányok tanácsokat!

KORT és NEME ÍRJATOK

2009. aug. 17. 21:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi ne parázz, mindenki megtalálja a párját ha keresi. Kezdeményezz a csajoknál, add magadat. 16/F
2009. aug. 17. 21:11
 2/24 anonim válasza:
100%

Nézik azok a belsőt is ne parázz...talán rossz helyen keresgélsz?

Legyél laza, nevettesd meg őket, és senkit nem fog érdekelni miylen magas vagy.

2009. aug. 17. 21:11
 3/24 anonim ***** válasza:
nekem van egy imádnivaló barátom, ő is macis, csak az a baj vele, h az unokatesóm, am simán elfogadnám... szal nem mindenki a külsőre megy :)
2009. aug. 17. 21:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

beszélgettél velük valaha hosszabban? próbáltál megismerkedni velük? ne rögtön barátnőt szerezni akarj, előbb csak barátkozni. aki rögtön úgy viszonyul hozzám, hogy össze akar jönni velem, annak én is megmondom, hogy nem jön be. ugyanis ha ő is kis idő után ezzel indít, akkor ő is a külsőmet nézi, és nem a belsőmet.

ha viszont már ismerem, hogy aranyos, kedves, stb. akkor nem érdekel, ha éppen nem egy álompasi, akkor is beleszeretek előbb utóbb...

amúgy te mi alapján választasz lányt, akivel ismerkedni szeretnél? a külseje alapján többnyire, ha személyesen teszed, nemde? ha meg nem akarod, hogy a külsődet lássák először, ismerkedj neten.

17/L

2009. aug. 17. 21:12
 5/24 A kérdező kommentje:
Neten ismerkedek de ugye ha nincs kint képem akkor szóba se állnak velem!
2009. aug. 17. 21:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy valaki nem kell senkinek! Vagy rossz helyen keresgélsz csajokat, vagy egyszerűen csak várnod kell még az igazira! Ja és sose akard görcsösen, hogy legyen valakid, mert akkor nem fog bejönni. Próbálj meg mással foglalkozni, meg ismerkedj azért persze sokat, csak ne görcsölj rajta! Ja és kikérem magamnak, én igenis nézem a belsőt! Sőt, volt már oylan, hogy egy srác nem tetszett külsőre, de megsimertem és beleszerettem... Ne add fel! Ja és még valami, ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor tegyél érte, hogy úgy nézz ki, amilyen lenni szeretnél! Sok sikert! 18/L
2009. aug. 17. 21:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek először a külsőt látják, és ha az tetszik nekik, akkor kezdenek ismerkedni.

Egyébként, nem hiszem, hogy senkit sem érdekelne a belső, én például utálom, ha valaki buta, vagy szimplán egy bunkó. Viszont, ahogy mondtam, előbb a külsőt látod, és az emberek hajlamosak azonnal ítélni. Ami persze sok esetben lehet baromság is. Mi lenne, ha megpróbálnál chaten/msn-en ismerkedni? Vagy társkereső oldalra talán, ha nem töltesz fel képet, viszont írsz egy nagyon jó bemutatkozó szöveget... Így előbb jönnek rá, hogy jófej vagy és kedves, mielőtt látják a képedet.

Bocsi, de most más nem jut az eszembe. Az is lehet, hogy simán szerencséd lesz, és egyszer csak jön valaki.

14/L

2009. aug. 17. 21:16
 8/24 A kérdező kommentje:

Most teszek érte amint írtam h 86 kg vagyok!

Az a 92ből lett de még aízelőtt is volt az már 100 is sajnos de megcsináltam és most 86 vagyok!

2009. aug. 17. 21:19
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Amm szerintem még nem találkoztál normális lánnyal. Mondjuk mostanság én se nagyon találkoztam értelmessel.

Ez valószínűleg azért lehet mert úgy vettem észre terjed ez a hülye p*csa divat és nem az embert nézik hanem a ruhákat, meg a külsőségeket.

Amúgy nem gáz, nem vesztünk sokat ha elkerüljük az ilyen típusokat.

De nem szabad fel adni mert biztosan élnek még normális nők, csak rossz helyen keresgélünk :D

19/F

2009. aug. 17. 21:20
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nállam sosem a külső számított!

Mindenki hülyének is néz miatta, mivel egy csomó "jó" pasit, de azok belülről üresek, Akinek jó a külseje az nem foglalkozik azzal h kedves legyen a csajhoz, meg h kedveskedjen neki, mert tudja h a csaj a kinézetébe fog beleszeretni úgyis, és h azzal meg tudja fogni! Ellanben azok a pasik akik, nem a "legtrendibbek" azok oda figyelnek minden apróságra!:)

Fel a fejjel! Sok embernek a belső többet jelent!

2009. aug. 17. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!