Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a feleségemmel?
Figyelt kérdés
Fél éve volt az esküvőnk, s most bejelentette, hogy szeretne egy kötetlen kapcsolatot egy másik nővel. Ez ti értitek? Az agyam elszáll!!!, mi az hogy kötetlen?! Ha leszbikus, akkor keressen más fickót! Én nem tűröm meg, hogy harmadiknak bevegyük, ez nem házasság!2012. nov. 27. 14:02
11/19 anonim válasza:
ma 14:18
Én is biszexuális nő vagyok, de én házasság után jöttem rá, hogy bi vagyok. De ezt őszintén elmondtam a férjemnek és elváltunk.
Érzelmek tekintetében egy nő sokkal jobban tudja mi kell egy nőnek, mint egy férfi.
12/19 anonim válasza:
Huh kerdezo sajnallak es egyben tisztellek is jo lenne nekem egy ilyen ferj aki ilyen es esze agaba sem lenne egy 3-ik lannyal mas pasnak esze agaba sem lenne megsertodni ezen azt erezne megnyerte a fonyeremenyt.. remelem ,hogy sikerul megbeszelnetek ezt:S Tisztelet neked ,hogy ennyire huseges vagy es nem szeretnel senki mast csak Ot es o meg nem becsuli..:(
13/19 anonim válasza:
Most biztos irigykedik rád sok férfi olvasó :D
Viccet félretéve, megértem hogy nem tetszik, pedig én is nő vagyok és szívesen próbálnám ki nővel, a férjemnek is tetszik az ötlet, DE csak ötlet szinten marad, sosem fogom megtenni! Mert fantázia szinten biztos sokan vannak ezzel így ahogy én, de ha a szexben nálatok igazi érzelmek vannak akkor nem fér oda be egy harmadik. Szerintem.
Válni még nem kell feltétlenül, de én erősen elbeszélgetnék a feleségeddel a helyedben, hogy ez most hogy jött, mennyire komolyan gondolja, stb.
14/19 A kérdező kommentje:
Sajnos komolyan gondolja. Az ex-jate klubban ismerkedett meg egy vadidegen bigével és kétszer már együtt voltak, ezt beismerte.
2012. nov. 27. 14:41
15/19 A kérdező kommentje:
# 8/14 Meg csalt már, ezt tegnap jelentette be.
2012. nov. 27. 14:43
16/19 anonim válasza:
Amikor fiatal csaj voltam, belementem minden őrültségbe... még abba is, hogy egy másik csajt kinyaljak. Így 10 év távlatából teljesen vállalhatatlan dolgoknak látom már. 27/L
17/19 anonim válasza:
Szerintem ha már meg is csalt, akkor hagyd ott. Jobb lesz neked nélküle. Fel nem foghatom hogy lehet valaki ilyen. Biztos vagyok benne, hogy találsz nála jobbat, aki nem ver át és nem csal meg. Ehhez még "annyi" sem kell, hogy te legyél neki az igazi, "pusztán" nagyon szeressen, akkor tisztelne.
18/19 anonim válasza:
Azonnal szólj ha elváltál, bekörnyékezem a csajokat...
19/19 anonim válasza:
személy szerint undorítónak tartom a helyedben kiraknám, minnél hamarabb megszabadulsz tőle annál jobb neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!