Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy fiú csak addig érdekel, amíg megszerzem magamnak?

Figyelt kérdés
Miután meghódítottam, a véletlen úgyhozza, hogy megismerek egy új fiút, és utána sokkal inkább érdekel az, hogy vele tudjak beszélni, találkozni, mint az aktuális pasimmal. Persze szeretem őt is, szeretek vele lenni, de az új fiú sokkal jobban izalomba hoz. Ilyen csak velem fordul elő?
2009. aug. 17. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet....nem tudom de szerintem, ne kavarj be egyiküknek se... próbálj meg a másikkal csak barátnak lenni
2009. aug. 17. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
mer k urva vagy
2009. aug. 17. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
azért ez durva, ilyet írni ide h ku... amit te írtál, én ki se merem írni, nem .....szerintem csak érzel vmit a másik iránt, de az csak egy futó érzés, amiből barátság is lehet vegyük pl a New Moon-t ha ismered az alapsztorit akkor be fog ugrani....
2009. aug. 17. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

mert unatkozol és képtelen vagy lehorgonyozni egy mellett. nemvagy szerelmes egyikbe se. sportot űzöl a hódításokból. ilyet inkább a pasik csinálnak.

sztem erről szokj le, mert sokat rontasz egyidő után a helyzeteden.

2009. aug. 17. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem csak veled fordul elő... majd ha felnősz másként fogod látni a dolgot, én is ilyen voltam sajnos egy ideig
2009. aug. 17. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:

wow.. ez azért erős volt... de számítottam ilyen válaszra...

igen, ismerem a new moont. és értem mit mondasz... valóban hasonló a helyzet.

nem szándékosan űzök sportot a hódításokból... és nem szoktam lecserélni a pasijaimat amúgy, itt történt egy kis félreértés lehet. ha megtetszik más, akkoris az aktuálissal maradok, csak érzelmileg összezavar a másik fiú...

2009. aug. 17. 19:53
 7/9 anonim válasza:
71%

Én velem is ugyanez volt a helyzet.Volt egy párom,de mellette sok más emberrel ismerkedtem.Szerintem csak a vadászösztön hajt:D.Legalábbis Én így raktároztam el magamban.Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért vonz jobban az új? Én arra jutottam, hogy azért foglalkoztam a többi férfival/pasival,mert azok a kedves szavak,a bókok stb. amiket Tőlük kaptam,valahogy máshogy érintettek.Önbizalomnövelő hatásaik voltak. Lehet, hogy azért hívógató a másik fazon,mert Tőle megkapod azt az odafigyelést,azokat a szavakat,biztonságérzetet,bármit (ezt legfőképpen Magadban döntsd el),amit a párodtól nem. Ez is előfordulhat. Egy idő után én rájöttem arra, amikor ugyanebben a helyzetben voltam, hogy igazából a páromnak több mindent köszönhetek és jobban magamba nézve rájöttem, hogy Belé vagyok szerelmes,nem a másikba. Mérlegelj Édesem. Mi kell Neked? A továbbiakban boldog párkapcsolat,amibe minden erődet és szereteted belefekteted,vagy egy bizonytalan Valaki, aki csak lehet, hogy ideiglenesen ilyen,míg meg nem kap?!:)

Remélem tudtam segíteni:) További szép napot! B.

2009. aug. 17. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
a többiek reagálták túl, én abszolút megértelek, de ne hagyd ott a másikat az új srác miatt, mert kitudja lehet ő lesz a legjobb barátod...mert igenis van barátság fiú és lány között, csak ebben senki nem hisz de van
2009. aug. 17. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A helyzet az, hogy a jelenlegi barátom nem teljesen a barátom. Nem járunk, csak elvagyunk, találkozgatunk, persze szeretjük egymást... A másik fiúnál meg ígyvan, megvannak a kedves bókok, amik sokkal jobban esnek tőle, mint a "barátomtól".
2009. aug. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!