Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merevedési zavar lehet velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési zavar lehet velem van a bajj? Vagy hogy lehet ez? 20/f

Figyelt kérdés
nem rég szakítottam a barátnőmmel vele jó volt a szex bár ott is előfordult ilyen ritkán.. azóta másik van tényleg nagyon nagyon szexi és tetszik még nem vagyok belé szerelmes kb 1 hete vagyunk együtt,de amikor először akartam vele együtt lenni végig okés volt tehát amikor szopott végig kemény volt minden és amikor akartam behatolni le lankadt és kb ez 2 szer mocskosúl égett a pofám, de normális volt mondta, hogy majd máskor , de őt is zavarta azt hitte nem tudok rá felizgulni, bár megmondva őszintén nem is nagyon volt kedvem máshol járt az agyam...de nagyon idegesít ez a dolog, gondolkodok rajta, hogy elmegyek orvoshoz és felíratok valamit mert egész egyszerűen nem értem miez és még csak 20 éves vagyok és kicsit be*rtam , hogy lehet ez...kb 2,5 éve edzek, gyúrok semmi szteroidot nem szedtem csak fehérjét és kreatint szóval az nem lehet bajj..szerintetek mit tegyek?:/ kösz a válaszokat.
2012. nov. 26. 21:26
 1/8 A kérdező kommentje:
sietek tehát szartam a helyesírásra bocs...
2012. nov. 26. 21:27
 2/8 -=Koldus=- ***** válasza:
Új helyzet, új csaj + nem odafigyelés. Ennyi. Legközelebb figyelj oda és élvezetből szexelj ne azért mert "kell"...
2012. nov. 26. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
túl ideges vagy, próbálj ellazulni. szopás alatt simán felállt, szóval nincs vele baj. nyugi, majd menni fog
2012. nov. 26. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:

"bár megmondva őszintén nem is nagyon volt kedvem máshol járt az agyam..."

Szerintem ezért volt, vagy volt már ilyen többször is?

2012. nov. 26. 21:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Volt pl: megy a tv közbe én meg azt nézem ilyenek :/ és próbálok oda figyelni néha amikor nagyon "jót" csinál akkor oda figyelek meg minden...de aztán megint volt ilyen ritkán de a régivel nem.
2012. nov. 26. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a lánnyal vagy, akkor lelkileg, mentálisan is a lánnyal kell lenned. Ha máshol jár az agyad, akkor persze, hogy nem jön össze a dolog. Ennyi. Ne izgulj, csak legközelebb arra koncentrálj amit (akit) csinálsz :)
2012. nov. 26. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor itt a lánnyal van a baj nem veled, mármint átvitt értelemben, valószínű az előzőbe szerelmes voltál, a mostaniba meg nem. Nem tud annyira felizgatni, hogy rá figyelj ne inkább a tv-t nézd.
2012. nov. 26. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet de akkor is zavar a dolog:/ nem tudom majd kiderül mi lesz...orvoshoz azért szerintem mindenképp elmegyek.
2012. nov. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!