Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mekkora távolságig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora távolságig működhet egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

mi a maximum, hány km?

én ismerek nagyon extrém példát (csaj Mexikóban lakik, pasi Budapesten és már 3 éve együtt vannak, pedig egy évben csak 3-4 hetet töltenek tényleg együtt)

2009. aug. 17. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a rendszeres fizikai kontaktus nélkül egyáltalán nem tud működni egy párkapcsolat, nem lehet km-ben meghatározni!

Más az ha X+Y már évek óta együtt vannak és hoszabb-rövidebb időre (pl. munka miatt) külön kell költözniük, de egy friss kapcsolat csak kínszenvedés és önszivatás, ha nincs heti rendszeres találka.

2009. aug. 17. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom a választ, de az enyém 1 éve 450 km-en keresztül működik:)sztem messzebbről is működne:)
2009. aug. 17. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem 50 km belefér, heti 1-2 tali...

amugy elmondom hogy nekem teher lenne, ha mindennap órákat kellene töltnem valakivel, akkor is ha szsretem, mert néha kell a szünet hogy hiányozhasson.....

Bnőmék se taliznak gyakrabban pedig csak 15 km re laknak egymástol...és jol elvannak egymással....

mig más aki naponta talizott annak már vége...

nem ettől függ..

2009. aug. 17. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
40ezer kilóméter már korrekt :)
2009. aug. 17. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat lényege pont a távolság, amit nem tudnak áthidalni, legalábbis nem egykönnyen. Tehát nem jó a kérdés, hogy mi a maximum távolság. A maximum távolság a végtelen. Minimum távolságról van szó szerintem, és 15 km nem számít annak, szerintem olyan 100 km felett távkapcsolat, de persze függ, hogy mennyit találkoznak egymással.
2009. aug. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!