Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Nem akarom becsapni

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nem akarom becsapni

Figyelt kérdés

3 éve vagyok a párommal,de a kapcsolatunk ellaposodott...jó ideje nem kapok semmilyen szép,szerelmes mondatot,üzenetet max annyit szeretlek...lassan elcsépelt lesz ez a szó számomra,legalábbis tőle...egy ideje durván beszél velem...És nem figyel rám.Mindez okés is volt számomra,mert nem vettem észre,de nem rég egy pasi,aki évekkel ezelőtt nagyon bejött,bevalotta,hogy mióta meglátott a mostani baratommal,azóta szerelmes belém( 3 éve) .Olyan szépeket ír,mond...és ráébresztett,hogy nekem ez nagyon hiányzik... Beszéltem a barátommal erről,elmondtam neki,h nem érzem jól már magam ezek miatt a dolgok miatt és hogy hiányzik,hohy érezzem kellek...erre engem támadt,majd később azt mondta,próbál változtatni...annyi változott ,hogy ritkábban emeli fel a hangját...

Én szeretem,de úgy érzem 18 évesen ennél nagyobb szerelmet érdemlek...

Ami a legjobb kezdek vmit érezni a másik iránt... De ha arra gondolok,h szakítanom kellene,akkor rájövök én szeretem a párom... Mit tehtnék?? Kérjek időt tőle? Míg átgondolom az egészet? Ha egy ideig nem találkozunk,vajon rájön,mit jelentek neki és újra a régi lesz???

2009. aug. 17. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne találkozzatok annyit. Ne szüntesd meg a talikat, mert az másképpen is elsülhet. Amíg úgy érzed szereted a párodat, addig ne hagyd el. Lehet, hogy ez csak egy fellángolás . Három év hosszú idő, és egy idő után eltűnik a rózsaszín köd, de attól a szerelem megmarad. És ez a normális, mert minden kapcsolat alakul. Ha elhagynád a barátodat azért a fiúér, nincs rá garancia, hogy ez az állapot nála örökké tartana. Én a helyedben várnék a szakítással, addig amíg maximálisan biztos leszek az érzelmeimben
2009. aug. 17. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem, vagy még rosszabb. Ki tudja? Az élet rizikós.

De van rá esély, hogy bejön, és néha kockáztatni kell.

Én nem ezt tenném elsőre, de ez is egy lehetőség.

Az biztató, hogy azt mondod, próbált megváltozni, amikor kérted erre. Ez NAGYON jó. Megígérni sokan megígérik, de kevesen próbálják meg, és még kevesebbeknek sikerül. Ezek szerint Ő is akarja, csak valami gond van. Én ezen próbálnék meg dolgozni, hogy kiderüljön, mi is a valódi gond, kinél van, és hogyan lehetne azt megoldani? Mert amiket leírtál, az nem maga a probléma, azok csak tünetek!

2009. aug. 17. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:
próbálok rájönni ,mi a gond... már rákérdeztem,h szerelmes-e még vagy már csak szeret...mert csak ezt tűnt a problémának,h már nem szerelmes,és nincs hozzám kedve... azt mondta,még szerelmes... köszi szépen a válaszokat :) még keresek a problémát :)
2009. aug. 17. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Nekem az a véleményem, hogy lehet jobban járnál, ha kilépnél. AZ igazi szerelem 3 év után is lángol véleményem szerint. A másik érv a szakítás mellett, hogy még csak 18 vagy... ha mondjuk dupla ennyi lennél, én is azt javasolnáőm, hogy próbáljatok meg tenni a kapcsolatért, de előtted még ott áll az egész élet. Egy kérdést tegyél fel magadnak, ez nekem segített. "Mi lenne ha vele kellene leélned az egész életed?"

Ha egyből jön a váalsz részedről, hogy ok, mikor kezdhetjük, akkro minden ok, maradj vele.. de ha csak egy picit is gondolkodsz a válaszon, hezitálsz, akkro érdemesebb véget vetni ennek a kapcsolatnak.

2009. aug. 17. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!