Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hulye vagyok? Vagy lehet megis igaz?

Figyelt kérdés
Az egyik szomszedom ajanlott egy jo kis tippet ami,,altalaban,,igaz.Az hogy ha meg akarod tudni ki lesz a jovendobeli ferjed lefekves elott 9pohar vizet kell tenni egy lavorba melle egy szinten akkora poharban vizet,egy uj szappant es egy tiszta torolkozot.el kell mondani a Mi Atyank-ot es utanna azt h L:,,uram mutatsd meg almomban ki lesz a jovendobelim.,, Na tehat en ezt kiprobaltam es a jelenlegi baratommal almodtam akivel majdnem egy eve vagyok eggyutt.Azon az ejjel tobbszor megebredtem de mikor visszaadultam vele almodtam.Ezt mar sokan megcsinaltak s mindenkinek az lett a ferje.Szerintetek mi igaz?
2009. aug. 17. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
nos az ien dolgokban nem hiszek:D egyszerűen lehet hogy annyira a barátodra gondoltál lefekvés előtt hogy vele álmodtál....és az emberek akik hisznek ebbe öszejön a dolog:D tudod mivan ha olyan ember lesz a férjed akit azelőtt sosem láttál? azt nem igazán tudod megálmodni:D
2009. aug. 17. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek ebben? Aki annyira babonás, az már nem is látja meg a párja hülyeségeit, simán igent mond neki a házasságra, mert azt álmodta, hogy ő lesz a férje. Az álmod lehet véletlen is, és lehet attól is, hogy nagyon akartad, hogy a barátod legyen az. És még valami: általában azok az emberek jelennek meg álmainkban, akiket ismerünk, idegeneket nem tudunk csak úgy megálmodni.
2009. aug. 17. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért álmodtál vele, mert nagyon beleélted magad a dologba, de végülis bármi megeshet :)
2009. aug. 17. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ő lesz a férjed, akkor sem azért, mert az előírtak szerint tevékenykedtél :P
2009. aug. 17. 17:35
 5/5 Setomikey válasza:

Valasz[az elso kerdesre]:

IGEN!

2011. júl. 17. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!