Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefeküdhetnék egy lánnyal, de azt mondom hogy barátnőm van és bocsi nem lehet, attól nagyobb leszek a lány szemében?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogyha lehetőség lenne megcsalni a barátnőmet, de végül nem teszem meg miatta, akkor ez az adott lány szemében azt fogja-e jelenteni, hogy "aranyos vagyok', vagy "normális", vagy csak simán lúzer?2012. nov. 26. 09:42
11/15 anonim válasza:
Én szeretném, ha nem lenne barátnője, mert annyira ari!!! :$
17l.
12/15 anonim válasza:
Ez a normális. Ha rádhajtok és azt mondod vagy van csajod és nem akarod megcsalni én meg azt mondom hogy oooookééé, akkor te tiltott terület vagy, tehát ezután már nem fogsz nekem kelleni.
Viszont nem értem mi a célod ezzel, ha nincs csajod, de mégis ezt mondod? Egy esetben tudom elképzelni, ha le akarod pattintani a csajt. De ha fel akarod szedni, akkor ez rossz szöveg.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem igy akarok csajozni, ez hülyeség, nem tudom ki találhat ki ilyet
2012. nov. 26. 11:51
14/15 anonim válasza:
Akkor azt mondja a csaj, hogy ez egy normális pasi, aki szereti a nőjét, de ettől még nem fognak piedesztálra emelni.
15/15 anonim válasza:
akkor meg egyértelműen ez egy normális reakció tőled
nem értelek
nem kell ezen gondolkodni
van barátnőd,tehát nem csajozol,az meg ne érdekeljen mit gondol,úgysem lesz vele semmi
ennyire egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!