Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egyszerre két nőt szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két nőt szeretni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy egy férfi szereti az élettársát is, és az elvált feleségét.
2012. nov. 26. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdés:

Miért váltatok el, ha még mindig szereted a volt feleséged?

2012. nov. 26. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. nov. 26. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te ki vagy a történetben, de most komolyan versenyezni akarsz, hogy az exét(vagy épp te vagy az) vagy a jelenlegi párját(aki lehet, hogy te vagy) szereti jobban?
2012. nov. 26. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező a te történeted az, ami arról szól, hogy elváltatok a férjeddel, aki megcsalt, majd összejött a nővel, időközben gyerekük lett, és most a volt férjeddel ismét összejöttetek úgy, hogy közben ott a jelenlegi élettársa, akit nem szeretne elhagyni a gyerek illetve a felhalmozott adósság miatt?

Ha ez a helyzet, akkor azt tudom mondani, hogy ez a helyzet eléggé csalóka. Mindig könnyebb a felhőtlenséget szeretni, azt az állapotot, amikor nem tartozol elszámolással a másik felé, nem gyötörnek kettőtöket hétköznapi gondolok, pusztán élvezitek a helyzetet és egymást. De ez csak átmeneti. A férjed a könnyebb utat választja. Amikor te voltál a felesége, megcsalt, mert akkor az volt a könnyebb. Most te vagy a szerető, hozzád húz a szíve, mert veled egyszerűbb. Bár nem ismerlek titeket, de gondolj bele, a férjed egymás után zsinórban csalja az aktuális élettársait. Úgy tűnik, hogy itt nem az a kérdés, hogy kit szeret jobban, hanem hogy melyik helyzetet szereti jobban: a kötöttséget vagy a mesterségesen felhőtlen kapcsolatot. Szerintem egyikőtöket sem szereti igazán, ha először veled, majd most a jelenlegivel is ugyanazt megtette.

2012. nov. 26. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
hát szerintem lehet mert én is két pasit szeretek sajnos :/
2012. nov. 26. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Két pasit sem lehet szeretni egyszerre, te pl. egyiket sem szereted.
2012. nov. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!