Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on felüli lányok! Mi volt a leghosszabb idő, amíg nem volt párotok?
Figyelt kérdés
Ez idő alatt nem is szexeltetek?2012. nov. 25. 16:22
11/14 anonim válasza:
Eddig egy év, de volt egy rövid kalandom. (de már nem akarok tovább egyedül lenni:-(
28/n
12/14 anonim válasza:
:D
16:34-as vagyok.
No igen. Egy kis magyarázat a könnyen "ítélkezőknek"
Életem első párkapcsolatához 20 évesen volt szerencsém. Így tehát akkor kezdtem ezt az egészet. De mivel ez a kapcsolat még mai napig is tart ezért nem mondhatom, hogy volt leghosszabb idő amit egyedül töltöttem párkapcsolat nélkül, ha csak nem vesszük ide azt a 20 évet, mialatt felcseperedtem.
13/14 anonim válasza:
Több, mint 3 éve vagyok egyedül. A szex mindvégig megoldott volt természetesen.
14/14 anonim válasza:
"Csak szeretőim voltak.
21/l"
Azt a bödös k. mindenedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!