Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működne közöttünk úgy, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működne közöttünk úgy, hogy ő bulizós típus, én meg nem?

Figyelt kérdés
Ő minden héten eljár bulizni, iszik, cigizik, néha egyéb anyagok is, stb., de én nem vagyok ilyen. Müködne így egy kapcsolat?
2009. aug. 17. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Működni éppen működne, de gondolj bele: ezt akarod? Még ha szereted is, olyan pasi kell neked aki iszik, cigizik, drogozik? Ez nem túl ideális.
2009. aug. 17. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ideig biztos, de hosszú távon nem sok esélyetek lenne, ha csak nem vagytok kompromisszumképesek. Viszont ha ő ennyire más mint te, lehet át kellene gondolnod, hogy mi lesz, ha ez működik, és lassan te is ilyenné válsz az ő hatására...
2009. aug. 17. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
hát nemis az a baj, hogy iszik meg cigizik, mer egy buliba ki nem? Monnyuk a drogról le kéne álljon .. de ha sokat csinálja ezt a bulikon akkor megvan a veszélye, hogy megcsal.
2009. aug. 17. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy kis ideig működne, de nem sokáig. Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen kapcsolatokat nem tart össze a szerelem.
2009. aug. 17. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Most őszintén!

Ki szeretne olyan emberbe aki cigizik, vagy akár drogozik, vagy ebéb ilyen dolgokat csinál? Az is meglehet hogy lefeküdt vele vlki részegen. A bulizással nincs semmi baj. Szerintem eltűröd egy ideig de aztán pont e miatt fogtok szakítani.

2009. aug. 17. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
A bulizás még önmagában nem baj. Hogy iszik, cigizik, az már gáz. Úgy pedig, hogy még drogozik is, ki van zárva. Ne kezdj vele, már csak a saját érdekedben se!
2009. aug. 17. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha érzel magadban annyi erőt, hogy végigcsinálod, akkor kezdj bele, de előre szólok nagyon nehéz! (tapasztalatból beszélek) Csak akkor csinálj ilyet, ha már most is szerelmes vagy, és sok türelmed van ÉS a pasiban is érzel olyat, hogy képes lenne kompromisszumokat kötni. Te tudod hogy mennyit ér... de nem kell magad feleslegesen kínoznod.
2009. aug. 17. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a csajom volt ilyen, és nem működött, mert engem kur.ára idegesített.
2009. aug. 17. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
az én barátnőm pont ilyen volt, de épp azért volt ilyen, mert senki nem figyelt rá igazán, nem szerették, mellettem megváltozott
2009. aug. 17. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:

magamból kiindulva nehéz az ügy. én is majdnem ilyen vagyok, sok buli, mértékkel pia ( nem írtad h mennyit iszik a srác, nem mind1), de nem cigizek meg más sem soha.

az nem igaz h veszély megvan h megcsal, ha olyan a pasi h megcsalná, megcsalná buli nélkül is.

inkább az a probléma ha a 2 fél nem tudja összeegyeztetni pl az idejét, h ki mikor bulizik mikor vagytok együtt, vagy ha a nyugisabb fél féltékeny. sajnos ilyenből sok problémám volt h az aktuális pasim betegesen féltékeny volt amikor nélküle mentem bárhova is.

azt meg te tudod h mennyire lenne neked szar v éppen jó ha pár estét külön töltötök amikor ő bulizik.

2009. aug. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!