Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményekre lennék nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre lennék nagyon kíváncsi! Nektek ez milyen érzést okozna?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt, külön élünk még (ő 21 éves, én 19 éves vagyok). Múlthéten náthás lettem...betegeskedek itthon. Felhívott tegnap este telefonon. Beszélgettünk, majd rákérdeztem, hogy nem látogatna-e meg (mit ne mondjak, nagyon jól esett volna), erre én az ő érdekét néztem, és mondtam neki, hogy á ne gyere, nehogy elkapd a betegséget tőlem...erre ő igazat adva nekem: tényleg...nem szeretnék betegeskedni, akkor nem megyek...

Nagyon jól esett volna, ha nem a saját érdekét nézte volna és nem foglalkozott volna evvel...jól esett volna, ha átjött volna...

Ti hogy látjátok ezt? Csak én fújom fel kicsit?

Kérlek segítsetek...előre is köszönöm!!

2009. aug. 17. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem fújod fel a dolgokat! Én úgy gondolom ha igazán szeretne, akkor nem érdekelné, hogy esetleg ő is elkapja. Én még csak 2 hete voltam együtt a párommal, amikor nagyon megbetegedtem.. Mit ne mondjak el sem lehetett robbantani az ágyam mellől, minden kivánságomat leste, ápolgatott. Szerintem ez a normális...
2009. aug. 17. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem túl érzékeny a barátod? csak azért kérdezem, mert nálunk lehetséges lenne, hogy megsértődne azon, hogy azt mondtam ne jöjjön. De ha nem ez a helyzet, akkor ez nem volt szép tőle!
2009. aug. 17. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem túl érzékeny. Az ő érdekét néztem, hogy nehogy megbetegedjen...de erre nem az lett volna a szép, hogyha azt mondja, hogy nem érdekel és átmegyek hozzád? Én valahogy így képzeltem el...de sajnos nem így lett :( Köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 17. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azzal a mondatoddal, hogy "á ne gyere" azt az érzést keltetted benne, hogy most taknyosan fekszel az ágyban és nem kívánsz most társalogni s ha akarna se jöjjön...

Vagy lehet hogy olyan tipus, hogy totál nem tud olvasni a sorok között...

Szerintem bocsájtsd meg neki ;)

2009. aug. 17. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem is bocsásd meg neki, a pasik képesek nagyon egyszerűen felfogni a dolgokat. a pasik nem találják ki a gondolataidat, ésha azt mondod h nem, akkor nemtudják h az mikor jelent igent...ezt ne is várjuk el tőlük, ugyanis ők nem nők. az egy dolog h a nők többsége úgy működik, h a nem az igen, az igen a nem, vagy esetleg az igen és a nem is csak egy talán. a pasiknál az van amit hallanak. ha te aztmondod h áh, negyere, akkor nemjön. mivel aztmondtad, h nejöjjön, ő ebből arra következtet h nemakarod h átjöjjön, ezért nem jön. nem fog erőszakoskodni, h deeeeeeee....had menjek.....
2009. aug. 17. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaza van, én is utálom a fordított értelmű dumákat, ha azt mondod ne menjen, akkor nem megy, pont, ilyenek a férfiak, nem kell mindig a hős lovagot játszani. Örülnél, ha miattad ágyban tölteni a nyár utolsó heteit? Na ugye. Amúgy ha nem mondasz semmit, biztos átment volna. Tanulság: azt mondd amit gondolsz, és ne várd el a fiúktól, hogy megfejtség a megfejthetetlen női gondolatokat :)
2009. aug. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!