Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 8 év van közted és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 8 év van közted és párod között?

Figyelt kérdés

Nem ez a kérdés, csak nem akartam litániát írni oda fel.

Az lenne a kérdésem, hogy akinél igen, az mióta van együtt a párjával, és vannak/voltak-e a korkülönbség miatt nézeteltérések stb.

Főleg tizenéves lány-huszonéves fiú párosítások érdekelnének, de írhatnak azok is akik már "kinőtték" ezt a korosztályt.

Köszönöm:)

2009. aug. 17. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Pont 8 év van köztünk. 4 hónapja vagyunk együtt. Nos, volt 1-2 nézeteltérésünk, és bár én vagyok a fiatalabb, néha ő viselkedik gyerekesen.

Én 19, párom 27.

Nézeteltérések mindenhol vannak:)

2009. aug. 17. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:

19-27, ez tetszik, itt 18-26:) De még nem vagyunk együtt, nem merek belevágni, azért kérdezem a véleményeket. Köszi neked:)

várom a többit:)

2009. aug. 17. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 19 évesen volt egy 36 éves párom. Soha nem voltak nézeteltéréseink emiatt, de szerintem ez attól is függ, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, és hogy milyen a gondolkodásotok.
2009. aug. 17. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A mostani párom előtt volt egy 35 éves. (16 évvel idősebb). Nos, én pörgős vagyok, ő meg nyugis életet akart. 3 hétig bírtuk.

Szerintem nyugodtan vágj bele, nem hiszem hogy a korkülönbség közétek állhatna. (Egy ismerősöm 18 évesen egy 36 évessel jött össze, azóta együtt vannak, pontosan 11 éve és az első gyermeküket várják.)

2009. aug. 17. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
21-31, úgy kezdtük, hogy 19-29. Nem volt miatta nézeteltérés, sőt így tökéletes, imádjuk egymást, nem mellesleg több mint egy éve együtt is élünk.
2009. aug. 17. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
22N-33F, 8 hónapos kapcsolat, már együtt élünk tökéletes harmóniában. Soha egyikünk még a hangját sem emelte fel. Szoktunk viccelődni, hogy vitázzunk már össze valamin, de valahogy nem megy...:) Szerintem nem a kor számít, hanem az emberek felfogása és hozzáállása a dolgokhoz,gondokhoz.
2009. aug. 17. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok, a barátom 28 és 2 éve vagyunk együtt. Tökéletes a kapcsolatunk, veszekedések néha vannak, de nem a korkülönbségből kifolyólag. Amúgy jól megértjük egymást. :)
2009. aug. 17. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

köztem, és a szerelmem közt 7,5 év van. én 19, ő pedig nemsoká 27. tudom, ez furcsa, de WoWon találkoztunk először, egy klánban voltunk. mégis olyan sokat beszélgettünk, hogy elkezdtünk érezni egymás iránt. naponta több órát, volt, hogy nyolcat is. Talán kicsit érettebb vagyok a koromnál bizonyos szempontból és ezért jöhetünk ki olyan jól. még csak másfél hónapja vagyunk ténylegesen együtt, de nehezen tudom elképzelni, hogy a közeljövőben bármi véget vethetne a kapcsolatunknak. nekem eddig nem volt idősebb párom, maximum egy-két évvel, de ez semmit nem számít. összeillünk és kész :)

nézeteltérések pedig azonos korúaknál is ugyanúgy előfordulhatnak. szóval ha aggódsz, hogy esetleg a korkülönbség bármiben akadályozhat, inkább próbáld ki, nagy szerelem is lehet belőle, minden csak a két félen múlik.

2009. aug. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!