Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek lánybarátaim, ha együtt élek a barátnőmmel?
Két éve ismertem meg, a lány ismerőseim meg még iskolából voltak meg. Nem mondanám nagy barátoknak, inkább csak ismerősök. Már a kapcsolat elején le lett szögezve, hogy innentől kezdve nyista lánybarát, csak ő. Végülis nem nagyon voltam oda a haverokért, úgyhogy meghoztam ezt az áldozatot, és azóta nem beszélek velük.
Mostanság viszont már teljesen befordultam, semmi interakcióm nincs a világgal, és ha rám ír az egyik egyszer egy félévben, megy a ramazuri, meg az örjöngős feéltékenykedős hisztiroham. Jogos ez? Ő naponta társalog fiúkkal a munkahelyén, én egyedül dolgozom. Mégsem őrjöngök.
Miért ne lehetne? És te ajánlottad a fogadalmat, v ő kérte..mert egy ilyen rabszolgatartó emberrel nem járnék. Miért? mert ő féltékeny, és tudja is, és h ő ne szenvedjen, eltilt
Barátom tudja hogy inkább fiús alkatomból adódóan fiúkkal haverkodom, sok félreérti, az meg van beszélve, de aki tényleg már barát, be van mutatva, és kijönnek. Ennyi..
Ez nem jogos, egy ilyen HP-ra ne pazarolj időt, max iszol 2 hétig 45°-t de az nem fog ilyen hülye fogadalmat tetetni veled
3.
Azaz, sajátítsunk ki mindent, és mindenkit, magunk érdekét nézve..éljen a kapitalizmus...!
Én se örülök a barátom lánybarátainak, de na istenem, ők is ugyanolyan értékű tagjai a társadalomnak, hogy én is, a férfiak is, és mindenki, miért van h fiú fiúval, lány a lánnyal haverkodjon?
Én nem tudok elcsacsogni a műkörömről, meg nem szoktam ahh. hozzá hogy más lányt beszélünk ki, én a foci, a pc game, az F1 témához vagyok hozzászokva? Akk nyomjam el magamba, és álljak be a üresfejű lányokhoz? Mert nem csak jó bnőt, hanem jó haveri bnőt is nehéz ám találni. Szóval oké jó dolog a féltékenység egy szintig, mert tényleg a másik fontos, de a kisajátítás és önzőség netovábbja az ilyen. Én szakítanék a párommal ilyenért, mert nem az esik szarul h nem lenne annyi haverom, h ő nem tud ennyire toleráns és empatikus lenni, mint én vele szembe
Ennyi, jöhet a pirospacsi
4.
Szép volt!!Hol egy papírzsepi?????? ;-((
némileg árnyalnám a képet. Barátnőm 15 évvel idősebb nálam.Talán ezért féltékeny?
én nem játszom ki őt, igaz hogy egyszer írtam nekik, hogy értsék mi a helyzet, vége, ilyesmi. nekem egy fiúbarátom van, de még vele se szoktam olyan jól elbeszélgetni mint lányokkal, ez nekem így fekszik, velük értek szót. és nekik is párkapcsolatuk van, egyiknek még gyereke is lett hirtelen, szóval semmi ok a féltékenykedésre.
Nem beszéltük meg a dolgot, csak ráhagytam, mert az istennek se lehetett meggyőzni, még a fordított eseti példára való rávilágításra is csak egy "nem érdekel volt a reakció, bárhogy érveltemm.
Ha ezért elhagynám, elég abszurd volna, lévén hogy ezek az ismerősök nem jelentenek semmit, csak az elv és maga a sivár, egyhangú életvitel nem jó.
Nekem is idősebb barátnőm van, de nem akkora korkülönbség. Nálunk fordítva volt. Egy féltékeny lányt hagytam el, mert nem bírtam a hülyeségeit. Az új kapcsolatom elején elmondtam, hogy van egy csomó lány barátom. Elfogadta, mert ő ilyen és megbízik bennem. Ha nem fogadta volna el, akkor kerestem volna mást.
Azért vagyunk együtt valakivel, hogy jó és tartalmas legyen az életünk. Ha minden baráttól eltilt, akkor unalmas lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!