Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam magam kicsit jobban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam magam kicsit jobban? Szégyenlős vagyok.

Figyelt kérdés

A párom sokszor benyúl a trikóm alá de én mindig rászólok, hogy ne. Szerintem az a baj, hogy nagyon szégyenlős vagyok és félek, hogy ha megfogná a mellem akkor csalódna mert elég kicsik. :(

Előző páromra ugyan úgy rászóltam mert akkor is ez volt, és nem birom leszokni erről. Egyszerűen ennyire félnék vagy mi lehet a baj? L/15

2009. aug. 17. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Hmm... Szerintem az a trikón át is látszik, hogy kicsi -e, de ha a pasid azért szakít, mert kicsi a melled, megérdemli! De annak nagyon-nagy az esélye, hogy otthagy, mert nem hagyod kicsit sem. A szexet tényleg nem kell hagyni, de azért, hogy egyszer egyszer ha egyedül vagytok akkor igazán engedheted neki, hogy megfogja... És az sem baj, ha kicsi! Én speciel nem szeretem a nagymellű nőket, lányokat... :)

Sok sikert!

F/14

2009. aug. 17. 09:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem kell atol félni, hogyha meg fogja a melledet, mert kicsi, ha szeret, akkor nem fogja zavarni!!!
2009. aug. 17. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, kicsit engedheted neki:)

De azért n mindent;)

2009. aug. 17. 09:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engedd neki, nem lesz semmi bajod belőle. Egyébként is a kis mellek a legjobbak :)
2009. aug. 17. 10:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól is függ, mióta vagytok együtt. Pl én se engedném 1 hét után a pasimnak, hogy csak úgy lefogdosson, de utána azért már csinálnék neki gyereknapot. :D És nyugi, én is lapos vagyok. Úgy küzdöttem le a szégyenlősséget, hogy egy buliban berúgtam, és akkor tapizott le először a barátom (akivel már nem járok :'() de mivel részeg voltam nem érdekelt, és kiderült, nem számít a méret. :)
2009. aug. 17. 10:08
 6/12 anonim válasza:
100%
Én pl. szeretem a kis mellű lányokat nekem is volt kis mellű barátnőm és ő is olyan volt hogy soha nem vette le a melltartót még azt se engedte h megfogjam. De persze hiába mondtam neki h jó a melle meg minden akkor se engedte....
2009. aug. 17. 12:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Utolsóhoz irom:

nekem is pont az a baj, pedig hagynám neki de mégsem merem :(

2009. aug. 17. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
hagyad neki had csinálja,de csak mértékkel nem kell mindent engedni 15F
2009. aug. 19. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
14-15 évesen mit akartok? ez a mai világ.
2009. aug. 19. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd kinősz belőle és lehet,h 20éves korodra megnőnek és ha nem akkor is "nem a méret a lényeg".
2009. aug. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!