Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza fellángoltam az exemre!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza fellángoltam az exemre! Mit csináljak? Sz*rban vagyok!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm akivel eddig jól megvoltunk és 3 hónapja járunk. De én már nagyon nem bírom valahogy úgy érzem nem megy, az exemtől függetlenül. De a gáz az, hogy a péntek esti buliban ahová járunk ő is ott volt és láttam, hogy többször nézett engem! Nagyon szép volt mint mindig és mikor eljött felém -a pultnál ültem- akkor rám is köszönt kedvesen, hogy szijja és mosolygott is... Eléggé fellángoltam aznap este a barátnőm pedig észre vettem rajtam, hogy valahogy nem vagyok magamnál... Aztán tegnap összevesztünk, de még nem szakítottam vele pedig az lenne a legjobb mert ez nekem már nem megy. Viszont szeretném visszaszerezni az exemet! Mit csináljak most? Szerintetek most jól megkavartam a szart? Előjöttek a régi szép idők mikor megláttam és úgy érzem másodjára belé estem! Ő kell nekem rájöttem! Hogyan szerezzem vissza? Segítsetek pls... fontos! köszönöm!
2009. aug. 17. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem előbb azt kéne megtudni, h van-e pasija az exednek...
2009. aug. 17. 02:02
 2/4 A kérdező kommentje:
msot nincs neki úgy hallottam
2009. aug. 17. 02:13
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor kezd vele újra,ha tényleg megéri...ha több volt a rossz mint a jó akkor nehogy belevágj mégegyszer.

beszélj vele erről,hátha ő is szivesen újrakezdené

2009. aug. 17. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Fú! Már megint az exprobléma. :) Szakíts a jelenlegi barátnőddel, és próbáld meg az exednél. Én a helyedbe szerintem írnék neki egy SMS-t. 'Szia! Láttalak a buliban. Gyönyörű voltál, mint mindig. Ráébredtem, hogy még mindig hiányzol...'
2009. aug. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!