Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? (lennt bővebben)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (lennt bővebben)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és mindig azok a lányok jönnek be akik elérhetetlennek tűnnek,(itt nem a legjobb csajokra gondolok)akik szinte észre sem vesznek.Azok akik kedvesek velem és beszélgetünk,vagy csak egy kicsi jelét is adják hogy bejövök nekik azokra rá sem hederítek...

Tudom hogy ez egy rossz szokás,de nekem így a normális és a jó.Most van egy osztálytársam akivel régen jókat beszélgettünk(ez is ritka),nagyon vicces és szép lány.De most egy idősebb fiúval jár és nem figyel rám.és most belé vagyok zúgva.

Tehát miért nem tudnak azok bejönni,akiknek kicsit is tetszek?

2009. aug. 17. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert rusnyák!?
2009. aug. 17. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Túl magasra teszed a mércét.
2009. aug. 17. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amit érzel irántuk 8JELENLEG IRÁNTA) az nem szerelem, hanem esetleg fellángolás-féle, pont azért mert elérhetetlenek. Az is lehet h félsz, vagy még nem vagy kész kapcsolatra, ezért könnyebb olyat "szeretni", akivel nem áll fönn a veszélye h több lesz a dologból. Velem volt olyan, hogy a suliban távolról rajongtam vkiért, tényleg szinte mindig rá gondoltam, de nem ismertem igazán. Ez nem szerelem, hanem csak így fejezed ki azt hogy szükséged van vkire, és az illetőt, aki külsőre gondolom bejön, próbálod olyannak látni, aki számodra a tökéletes lenne.
2009. aug. 17. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:

hát figy.én sem zúgok bele minden jött mentbe aki teszi nekem a szépet.az meg h nem jön össze a dolog egy két emberrel az teljesen normális.nem kaphacc meg mindenkit akit szeretnél.egyszer meg csak lesz egy oylan ember akit te is szeretsz meg ő is téged.

és..-->MIÉRT VAN EZ? igazából mi sztem enm tudhatjuk h te miért vagy iylen.de lehet h esélyt kellene adnod azoknak akik figyelnek rád..ha meg nem működik akkor próbáld meg mégegyszer xD meg ha a csajnak aki most bejön neked avn pasija akkor nemtom..de mondjuk csak ugy enm fogja otthagyni sztem.bár futhacc utána viszont zárt ajtón nem igazán érdemes kopogtatni.

2009. aug. 17. 01:12
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,de valahogy én nagyon vonzónak találom egy nőben,ha nem figyel rám...tudom hogy hülyén hangzik
2009. aug. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!