Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráunhattam ennyi idő után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráunhattam ennyi idő után? Bővebben lent

Figyelt kérdés
nos a helyzet úgy áll hogy majdnem kétéve járok egy lánnyal akivel már kb minden lehetséges dolog megtörtént és előtte is azért már benne voltam a dolgokban. majdnem két éve járunk és még mindig szeretem...de sokat hisztizik...és mindennel baja van mégha levegőt veszek az is zavarja...lehet hogy már csak megszokásból vagyok vele?...lehet itt még egyáltalán tenni valamit?
2009. aug. 16. 21:43
 1/5 anonim válasza:

Húha. Nehézügy. Nézd, előszőr beszéld meg vele, hogy neked ez így nemjó, szeretnél kicist "több levegőt kapni". Ha nem változtat, tartasok szünetet. Ha szereted úgysem bírod nélküle.

Egyébként 1 kérdés...amikor nincs veled...ugyanugy hiányzik mint az elején?:)

2009. aug. 16. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ugyanúgy hiányzik...ha pl már 4 napja nem láttam akkor már kb aludni sem tudok....de mellette az őrületbe kerget...
2009. aug. 16. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
de am köszönöm szépen a válaszod tudod ez volt az első kérdésem:D
2009. aug. 16. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát,ha hiányzik neked,akkor biztos szereted valamilyen szinten. Meg persze közel 2 év már sok idő.

Ülj le a barátnőddel,és beszéljétek meg higgadtan (!),hogy neked ez így nem jó,kicsit változtasson.

Azért írtam a felkiáltójelet,mert fontos a higgadtság,ha veszekedtek,csak eltávolodtok egymástól. Sok sikert!

2009. aug. 17. 00:24
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. aug. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!