Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöjjek vele mégegyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele mégegyszer?

Figyelt kérdés

2hónapig jártam egy fiúval(17). Decemberben szakítottunk(mert állítólag megcsalt,de ezt csak ő mondta,a közeli haverjai nem tudtak róla)

Mi jóba maradtunk...utójjára márciusban találkoztunk,akkor nem volt több 3 puszinál,de fogunk találkozni a jövőhéten. Ha bepróbálkozik(ami több mint valószínű,mert az msnes beszélgetésből arra jövök rá,hogy nagyon akar tőlem valamit)akkor mit csináljak?

Azt hiszem hogy szereetem,még mindig :S

15/L

2009. aug. 16. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha szereted akkor rajta. De amúgy szerintem beszéld meg vele őszintén ezt a megcsalásos dolgot, mert aki egyszer megcsinálja az megcsinálja többször is.
2009. aug. 16. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
vigyázz, mert ha egyszer átvert, máskor is megteszi. légy óvatos, de adj esélyt neki.
2009. aug. 16. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Mi barátommal 1 éve szakítottunk,fél évet voltunk együtt,de sajnos megcsalt,ráadásul a barátnőmmel. Nagyon kivoltam miatta,nem tudtam elfelejteni több,mint fél évig. Mikor szakítottunk,ő összejött a barátnőmmel,most szakítottak nemrég,azaz 1 évig voltak együtt. Mostanában mindig irogat MSN-en.. az elején majdnem bedőltem neki,de kiderült,hogy rajtam kívül 8 csajt fűz.

Beszéljétek meg az exeddel. Ha nem csalt meg,akkor nincs mit veszítened. De ha megcsalt,én óvatos lennék vele,akármennyire szereted! Tudom,hogy nehéz,nekem is az volt,azt hittem soha nem leszek szerelmes többet,de már 8 hónapja boldog vagyok az "új" barátom mellett.

2009. aug. 17. 00:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ez már kérdés, és nem egyértelmű, akkor ne...
2009. aug. 19. 00:51
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne! Az életben is mindenkinek egy esély jár. Szvsz. ez személyes árulás a másikkal szemben, én nem venném fel "mások által levetett rongyot".
2009. aug. 19. 01:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez az "utójjára" nagyon fájt...

Amúgy nem vágom, most akkor tuti, hogy megcsalt, vagy csak állítólag?

Szerintem neked kéne tudnod, mit csinálj, mi nem ismerünk egyikőtöket sem. Ha szereted, akkor kezdjetek megint járni, ha meg nem, akkor utasítsd vissza, ha bepróbálkozik!

2009. aug. 19. 01:20
 7/10 anonim válasza:

Szerintem keress mást!

Ha valóban nem csalt meg nagy valószínűséggel le akart

rázni!!

gondolom sokk fájdalmat okozott a fiú..Hát most rajtad a sor:)

2009. aug. 19. 01:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nőjetek fel egy párkapcsolathoz...
2009. aug. 19. 10:53
 9/10 anonim válasza:
hat szerintem ilyen nincs ha valaki egy parkapcsolatba van mer talal ki magara olyat,hogy van valakilye hat csak azert mert nem szeretet soha csak jo veled az.....bocsika
2009. aug. 19. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
adj neki egy esélyt és majd elválik mi lesz és hogyan él vele.
2009. aug. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!