Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szerelmes belétek egy nagyon jó barátotok?
monddmeg neki, hogy vagy leállitja magát, vagy megszakitod a barátságot is - ettöl hamar észre tér.
2009. aug. 16. 20:01
2/11 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :) szerintem is ez lesz a következő mert ez már így elég gáz. ja és amúgy meg mindenkinek beszól aki közeledik hozzám :S
voltam ugyanilyen helyzetben de nem tudtam rá haragudni mert sajnáltam, meg szerettem mint barátot, és ez kb. 1,5 évig ment így, közben nekem volt pasim... 20/L
2009. aug. 16. 20:50
4/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én is sajnálom :S csakhát...ezek az esti sms-ek a legrosszabbak :S felkelek rájuk aztán nem tudok visszaaludni mert csak ezen jár az agyam. Köszi a válaszodat ;)
Nekem is volt már ilyen! Én megmondtam neki kerek perec hogy bocsi de én ezt a barátságot nem akarom felrúgni amúgy is nagyon messze laksz szóval nem hisze hogy lenne jövője ennek a kapcsolatnak.Ezek után még egy darabig beszéltünk utána megromlott a barátság :S Most már csak ritkén beszélünk.Sajnálom mert nagyon jó barátom volt és neki mindent elmondtam pasi dologban is meg midnenben.Mikor szólt hogy zavarja ha a pasijaimról beszélek neki nahh akkor már tudtam hogy vége a barátságnak.
2009. aug. 17. 20:05
6/11 A kérdező kommentje:
sajnálom :S nem szereném elveszíteni a barátságunkat de már nem birom... Köszi a komit:)
velem is volt ilyen.. csak aztán a barátság megszakadt, nem emiatt, hanem más dolgok is voltak, kiderült hogy mégsem annyira jó barát mint hittem előtte. de akkor nekem is szar volt, mert jóbarátnak hittem.
a telodat meg sztem kapcsold ki éjjelre, legalább nyugodtan alszol... sok sikert az egészhez!
2009. aug. 20. 15:10
Hát velem is volt már ilyen,illetve van,ez már két éve tart...engem is hívogat éjjel és sms-eket küldd..egy csomószor mondtam már neki,h én csak barátként nézek rá,de olyankor megsértödött és napokig nem állt velem szóba..nem tudja elfogadni,h van pasim..már eléggé idegesítő,de én is sajnálom és nem akarom megbántani..
16L
2009. aug. 20. 15:24
velem is volt...de én nem tudok sajnos a kérdezőnek segíteni, mert nagy-nagy szerelem lett belőle, ami még ma is tart:)
2009. aug. 20. 15:55
"Dézsávü".
Mivel ez már sosem lesz olyan barátság mint régen küldd el a faszba.Koccold le, légy kemény és határozott!Csak így sikerül(legalábbis nekem így ment)Sok sikert!
2009. aug. 20. 19:40
Kapcsolódó kérdések: