Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Milyen lányt válasszak?

Figyelt kérdés
Hello szóval annyi hogy 2 féle lány típust ismertem meg (bocsánat ha kicsit lekezelőnek érzi valaki) az egyik az a fajta aki nem jön be ( külsőleg) de nagyon jól elvagyok mindegyikkel és komoly kapcsolatom lehetne velük akár évekig is kitartana. A másik: nagyon szépek külsőleg, de igazából szerintem megcsalnának talán mert hát olyan a természetük kavarnak ők fűvel fával viszont iszonyat bejönnek persze csak külsőleg. (azért írok többes számban mert nem csak 1 -ről van szó)Véget ért 1 hosszú kapcsolatom 1 ideje. És akadna pár jelölt de nem tudom mi lenne a jobb Ezért kérem a véleményeteket mit választanátok? A csúnyácska (mármint nekem nem tetszenek külsőre) de belül szép lányokat vagy a nagyon szép de belül rondákat? (szerelmes szerintem nem tudnék lenni legyen az bármennyire szép lány már nem menne újra...) Köszi a válaszokat előre is bocsi ha kicsit hosszú lett 19/f
2009. aug. 16. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezekt tapasztalom a fiuk részéről . Most egy olyan pasim van aki nem annyira tetszik kűlsőre de belül egy értékes ember , de nem tudom meddig tudok vele maradni , az sem volt jó hogy volt egy dögös pasim aki fűvel fával kavart.

Lehet eljön neked is majd egyszer az igazi . . . hidd el egy olyan csajjal sem nem lehet nagyon sokáig járni aki külsőre nem tetszik , lehet hogy majd beleszeretsz , lehet hogy nem de inkább nem

2009. aug. 16. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jöttél még rá,hogy mindig a lányok választanak???

Ha szerencséd van,egybeesik az ízléseddel.

2009. aug. 16. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

az attól függ, milyen kapcsolatot akarsz. ha komolyat, hosszút, akkor a szerinted csúnyácskát kéne választanod. de szerintem egy lány sem érdemli meg, hogy hazudj, hogy szereted, vagy hogy úgy legyen veled, hogy te nem is szereted, és erről meg ő nem is tud. aztán amikor egy év után majd véletlenül mégis beleszeretsz valakibe, akkor meg csak úgy otthagyod, és összetöröd az ő szerelmes szívét.

ha meg csak a magányt akarod elűzni, jók lesznek azok a szerinted szép lányok. csak aztán nehogy félreismerd őket:) ugyanis van olyan barátnőm (nem egy!!!) aki amikor nincs barátja, elég sokat kavar, de ha van egy komoly kapcsolata, akkor semmi ilyesmi, és ő a hűség példaképe.

2009. aug. 16. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ő nem tudom, nekem is ez a bajom. Szerintem várj még egy ideig hátha jön egy belül is kívül is szép, de ha nem akarsz akk ajánlom a rövidebb kapcsolatokal. Ja a lányoknak mondom: én okos, rendes, normális és jóképű is vagyok egyszerre. Nem önfényezés. Persze nem tökéletes. XD
2009. aug. 16. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
én azt javaslom hogy találkoss az első válaszadóval:D sztem megértenétek egymást:D;)XD
2009. aug. 16. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Hát aki ugyanígy van a dolgokkal az nyugodtan küldhet emailt. De elég furcsa ez a helyzet amiben vagyok hisz most 1 üt vagyok 1 lánnyal külsőleg minden pasi megirigyelné szerintem és azt hittem hogy érezni fogom azt amit az előző hosszú kapcsolatomban, de sajnos nem... És ez annyira rossz hogy szinte "kihaltak" belőlem az érzések (megjegyzem azér lett vége a 2 éves kapcsolatomnak mert megcsalt...)
2009. aug. 16. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem akármilyen keményfiú az ember, ha szerelmes volt egy kapcsolatban, aminek vége lett, akkor kell idő, hogy tultegye magát rajta. az csak érzékenységen múlik, mennyi, de szerintem hülyeség belemenni egy másik kapcsolatba, amíg nincs túl rajta az ember... de ez csak az én véleményem.
2009. aug. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!