Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az összes fiú csak a mellem és a seggem miatt akar járni velem?
Csilla1991 válasza:
Mert minden pasit csak a külső érdekli,a belső értékek nem.
Vagy inkább fordítva, minden csajt csak a külső érdekli, belső értékek nem. A statisztika ezt mutatja, teli van elszomorodott, csalódott sikertelen fiatal srácokkal az oldal. Néha akad 1-1 lány, aki hasonló kérdést tesz fel, aki mihelyst kap is 10 privátot, hogy meg akarják ismerni, mert normálisnak tűnik. Az eredmény, hogy ilyenkor a lány le se sz.rja ezeket és a válaszolókat se, továbbra is azt állítja, hogy a fiúk ilyenek. Ezeknél a processzorban van a hiba. Egyszer írtam egy félreérthető választ, ahova nem írtam le a fiú nemem, és kaptam 3 jelentkezőt is :P
Szóval lányok könyörgöm, hagyjátok abba a nyafogást.
"Csilla1991 válasza:
Mert minden pasit csak a külső érdekli,a belső értékek nem."
remélem ezen nem háborodsz fel, miközben olyanokat írsz, hogy 17 cm alatt nem érdekel senki... :D ja és ki ne hagyjam, hogy egyik faszról ülsz a másikra miközben csalod a pasijaid :)
Ha tényleg csak azt látják benned, az a te hibád, ne azt hangsúlyozd magadon, ilyen egyszerű, ha ennyire zavar.
Ha viszont az a probléma, hogy először a külsőddel hívod fel magadra a figyelmüket, az szerintem nem baj...
Csilla:
"Most élem ki magam.Nem mikor férjem lesz+gyerekeim."
ezzel nincs is gond, csak akkor ne oszd itt az észt, hogy minden pasi csak a külsőre megy(ami nem igaz!), miközben te meg a város rib...ca vagy:D:D:D
igen, az utolsónak van igaza :)
a kiélés meg nem kapcsolódik ehhez a szánalmas 17 centis felfogásodhoz.. :D te is ez alapján ítélsz.
de a r*bancok már csak ilyenek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!