Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy testi kapcsolatot kialakítani, hogy érzelmileg ne legyek benne?
K*rva leszel. mellesleg kihasználni nem akar de megfertőzni igen, minek kezdenél vele megint ha nem akarod h beleszeress, akarva akaratlanul belefogsz.
Részemről aljas dolog h 1 csávónak nem elég 1 pina
17/F
Szerintem volt baráttal nem kéne testi kapcsolat. Valami intim dolog könnyen előhozhat bármit, és ha már lezártad és nem szereted, akkor felesleges kísérteni a múltat!
Kivéve, ha valami iszonyatosan jó volt az ágyban, olyan amit azóta nem tapasztaltál :D
Szerintem nem elítélendő, csak nincs garancia arra, hogy nem jönnek elő újra az érzelmek.
Ha elég biztosnak érzed magad abban, hogy már semmi olyasmit nem érzel iránta, mint régen, és te is kívánod a szexet vele, akkor menj bele, de ha látsz egy kicsi esélyt is arra, hogy elbizonytalanodsz, akkor inkább ne kockáztass, szerintem.
szerintem nem elítélendő!
nekem is volt ilyen és a vége az lett hogy újra együtt vagyunk már 6 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!