Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet úgy testi kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy testi kapcsolatot kialakítani, hogy érzelmileg ne legyek benne?

Figyelt kérdés
A volt barátomról van szó, aki testi kapcsolatot akar csak tőlem, viszont állítása szerint kihasználni nem akar. Jelenleg nem szeretem, és nem is szeretnék újra belészeretni. Belemenjek ebbe az egészbe, vagy inkább hagyjam? Elítélendő e z a dolog?
2009. aug. 16. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten megbeszélitek hogy ez kizárólag testi kapcsolat, az korrekt, mert nem csap be senki senkit. Ha nektek ez jó, ne foglalkozz vele ki ítéli el és ki nem.
2009. aug. 16. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne menj bele! Ha nem akar tőled semmit, és úgy akar testi kapcsolatot, akkor inkább forduljon egy "hivatásoshoz". Ez bizony kihasználás lenne szerintem!
2009. aug. 16. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

K*rva leszel. mellesleg kihasználni nem akar de megfertőzni igen, minek kezdenél vele megint ha nem akarod h beleszeress, akarva akaratlanul belefogsz.

Részemről aljas dolog h 1 csávónak nem elég 1 pina

17/F

2009. aug. 16. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem volt baráttal nem kéne testi kapcsolat. Valami intim dolog könnyen előhozhat bármit, és ha már lezártad és nem szereted, akkor felesleges kísérteni a múltat!

Kivéve, ha valami iszonyatosan jó volt az ágyban, olyan amit azóta nem tapasztaltál :D

2009. aug. 16. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem elítélendő, csak nincs garancia arra, hogy nem jönnek elő újra az érzelmek.

Ha elég biztosnak érzed magad abban, hogy már semmi olyasmit nem érzel iránta, mint régen, és te is kívánod a szexet vele, akkor menj bele, de ha látsz egy kicsi esélyt is arra, hogy elbizonytalanodsz, akkor inkább ne kockáztass, szerintem.

2009. aug. 16. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem elítélendő!

nekem is volt ilyen és a vége az lett hogy újra együtt vagyunk már 6 éve!

2009. aug. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!