Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exemel már decemberben 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemel már decemberben 1 éve hogy kulon vagyunk.. Elmentem dolgozni, és nembocsát meg nekem. Harcoljak?

Figyelt kérdés
Kb augusztustól találkozgatunk, de csak olyan gyengén.....eleinte még puszit sem akart adni, kerult....van barátja, aki befolyásolja, és talán fenyegeti is, ami miatt nem mer jonni hozzám. Alkalmanként valahogy rászedem hogy eljojjon, és mindég szeretkezunk, majd elmegyen haza....Másnap, mintha semmi nem tortént volna....Most is hívtam tegnapelott, o eljott egy szóra, és már meg is csókolt, éreztem azt amit régen, ahogy szeret, és szorított magához.....De azt mondja, hogy nem lehet hogy mi eggyut legyunk, mert nem....és tudom hogy szeretne, ha ketten vagyunk, akkor gyengéd, szereto, aranyos, ha ott van az a barátja, akkor rám se mer nézni, mert figyelik ot....Udvarol nekem egy fiú, meg már rég túlléptem volna rajta, csak nemtudok, mert reményt ad, majd hidegen elutasít, és csak várok rá, nemtudom mit akar, hogy csak arra kelle, vagy én arra is gondolok, hogy hátha így belém szeret, de mégsem.....és mással meg nemtudok lenni, mert csak az exemet szeretem.....
2012. nov. 22. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
döntsd el meddig akarod húzni az idődet, elég egyértelmű visszautasítást kaptál, ha nem engeded őt el, soha! nem lesz normális párkapcsolatod
2012. nov. 22. 17:58
 2/5 El Greco ***** válasza:

Hát,ez nehéz...

De mi az,hogy fenyegetik!?

Ha szeret,miért nem dobja el a barátját,vagy áll a sarkára?

Vagy talán az exed haverjával kéne tisztáznod a dolgokat...

2012. nov. 22. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
ööö, van barátja, és neked meg udvarol egy fiú, ez hogy is van?
2012. nov. 22. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
ez az egész egy nagy zavaros katyvasz,vagy a barátjával legyen és ne keféljen félre,vagy veled.ultimátum.ez a megfelelő szó eme helyzetre.bár,én biztos nem békülnék ki vele.ha a másikat megcsalta,engem is meg fog,nem kell.
2012. nov. 22. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg senkit, én voltam neki az elso, neki van egy cigány barátja, így mondom, és azért nem mer senki se szólni, mert cigány.....és fél tole.....es nekem van egy fiu, de nem tetszik egyáltalán és o csak ír meg ír, de én az exemre várok, mert hiszem, hogy o még viszajon, és nem akarok senkivel kikezdeni, mert nekem o kell....és amúgysem tudok mást szeretni, nem megy, egy faluban is lakunk az exemmel, meg a cigány barátjával, és egyszeruen nem tudok mit tenni, Azért kértelek titeket, hogy ti mit tennétek ha nem tudtok tovább lépni????
2012. nov. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!