Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
A vőlegényem új munkahelyen kezdett dolgozni és ott összeismerkedett egy sráccal aki elhívta focizni leszerződtették és most állandóan vele velük lóg velem nem foglalkozik azóta. Szakítottam vele szombaton de már beszéltünk azóta és mondta hogy szeret stb h velem akar lenni de még nem költözne vissza mert jó ez így. Úgy beszéltük meg h dec 19-én újra összeköltözünk ,de a focit nem akarja ott hagyni de ha muszáj akkor belemegy ezzel
szerintetek jó tennék vagy rosszat a kapcsolatunknak? Nagyon kifordult önmagából mióta játszik.
Most 3 faluval távolabb lakik tőlem fogalmam nincs kivel van mit csinál. Kocsmáznak azzal a bizonyos új haverral abban biztos vagyok mert van egy kocsmájuk bár a barátom nem szokott inni egykét sörnél többet! Én szeretem öt talán megakartam leckéztetni h elküldtem de hiányzik ö is ezt mondja de nem is tudom..... hidjek e neki.
A haverja elött minden rendben volt köztünk.
Szia!
Ha a férfi akit szeretsz sportol, az nagyon jó és klassz dolog.
Hiszen ez az egészség, ha bele gondolsz.
Viszont az a tény, hogy keveset taliztok, és ő inkább a kocsmába megy a fiú haverokkal, nos....nincs annyira gond ha ez mind mértékletes, de ha már napok óta nem keres, és nem néz el hozzád, akkor ott valami nincs rendben.
Én azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele, hogy miért van ez.
Aztán hagyjad hadd gondolkodjon el, hogy mit is szeretne. És meg látod, hogy a szerelem az erősebb lesz. (ha van szerelem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!