Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyenlőtlen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal 7 éve együtt vagyunk, közös gyerekek vannak. Az utóbbi egy évben már gyakorlatilag csak azért van köztünk nagyjából meghitt kapcsolat, mert én mindent megteszek érte. Tehát odamegyek bújok, kérem a puszikat, kezdeményezem a szexet, néha egy közös programot kitalálok. Ha én hozzá hasonlóan viselkednék, semmi intimitás nem lenne köztünk. Mit gondoltok meddig tartható, illetve visszafordítható-e ez az állapot? Régen nem ilyen volt persze, megváltozott teljesen.

2012. nov. 22. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:

A mindennapok miatt ellaposodott az egész. Ostobán belement a házasságba, pedig igazából nem volt rá felkészülve. Most börtönben érzi magát. Nem azt jelenti, hogy nem szeret téged, vagy a gyerekeket. Valószínűleg ki van éhezve a szabadságra. Túl sokat vagytok együtt.

Lehet, hogy egy kis különlét jót tenne neki. Megint megtanulná értékelni a család melegét. De persze kockázata is van a dolognak, ha megtetszik neki a szabadság. Akárhogy is, ha változtatni akarsz, akkor kockáztatni kell.

2012. nov. 22. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából ő egy nagyon nyugis ember, sose volt nagy nőcsábász, nem érdekelték a bulik, ilyesmi. És 30 fölött kerültünk össze, tehát azt se mondanám, hogy fiatal volt még, a családot pedig ő jobban akarta, mint én. Most is megadom neki a szabadságot, sőt én küldöm, hogy menjen sörözni, meccsre, mert nekem is jó, ha ő feltöltődik. Itthon semmi dolga nincsen egyébként, én végzek minden házimunkát, tehát leterhelve sincs.
2012. nov. 22. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:

És elmondtad neki a problémáid?

Ha nem, főzd meg a kedvenc ételét, gyertyák, stb. és jó hosszan beszélgessetek! :-)

2012. nov. 22. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Elmondtam, sokszor beszéltünk már erről, de nem változott semmi.

Nincs valaki, aki hasonló helyzetben volt és sikerült helyrehozni a kapcsolatát?

2012. nov. 22. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a kezdeményezésedre pozitív a válasz, akkor már örülhetsz!

Tudod, hányan vagyunk/voltunk úgy, hogy a kezdeményezésre is "fáradt vagyok, nincs kedvem" válasz jött? Hidd el, az ezerszer rosszabb!

Nekem rá is ment a házasságom!

2012. nov. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!