Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, nem szeret? Most akkor mi is van?

Figyelt kérdés
barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. nem hívott 1 hete. de akkor azt mondta szeret nagyon meg stb. és h hiv másnap. de nem hivott. nem tudom mivan. ha szeret akkor mérnem törödik velem? ha meg nem szeret akkor minek mondja annyira? lehet arra vár h én hivjam? mostanában sokat veszekedtünk mert tudja h ugymond én sok fiut vonzok és féltékeny. arra is megsértödik ha fiukkal logok. pedig csak haverok. és nagyon nem tudom mivan.. ennyire nem hiányoznék neki?:S első honapban napi szinten találkoztunk. most igy a 2ikban már nagyon ritkán. igaz költöztek is meg stb. de fáj h nem érdeklödik felém.. de közbe szeret. (mármint elmondása szerint.)
2009. aug. 16. 14:52
 1/3 A kérdező kommentje:
felhivjam hogy akkor most mi is van? de akkor meg ugy érezném h én futkosok utána.
2009. aug. 16. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ha egy hete nem keres ott már baj van. Ha szeret valaki valakit az keresi, felhívja, találkozni akar a másikkal. És végülis még csak 2 hónapja vagytok együtt, valljuk be nem lehet annyira stabil a kapcsolat. Mindenképpen hívd fel, mondd neki h beszélni szeretnél vele, és kérdezd meg mi a pálya mert neked ez így nem tetszik.
2009. aug. 16. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén! Majd hív, ha tényleg szeret, ha meg nem hív még egy pár napig, akkor te hívd fel és dobd ki, úgy nem fog neked sem fájni annyira...
2009. aug. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!