Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal nők azért örülnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal nők azért örülnek a válságnak, mert könnyen ki tudják szürni, a csórókat és a gyenge képességűeket? Miért van ez?

Figyelt kérdés
diszkóban egyéb más szórakozó helyen könnyen válogatnak a sok jó közül mert kevés a csóró és a gyenge képességű pasi
2009. aug. 16. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Te biztos valami frusztrált antiszocális elmebeteg lehetsz, csak nem tudod hogy ezért nem álltak veled eddig szóba a nők. Azthiszed hogy azért mert nincs pénzed. Ilyen hozzá állással, meg gondolkodásmóddal egy normális nő leszűrei milyen egy kisebbségi komplexusokkal küszködő és ezért mindenki mást hibáztató idióta vagy.
2009. aug. 16. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van benne valami. Az előző..no komment. Egy drága órával és nagy bank számlával bármit elérsz a mai 16-25 éves korosztálynál.
2009. aug. 16. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Legjobb barátom pasi, pont mindig ő mondja, hogy irónikus, hogyna nincs is nagyon pénze mindig felszed valami csajt, amikor ott van a zsebében egy csomó lóvé meg semmi nem jön össze. Hozzáállás kérdése, nem pénzé. Persze vannak olyan csajok akiket a pénz mozgat, de szerintem még jól is jár egy pasi, ha azt inkább kihagyja. Barátnőim között is van olyan, hogy a csajszi fullon csak a pénzért van a hapsival. Hát nem is valami boldogok....
2009. aug. 16. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyenge képességűeket akkor is ki lehet szúrni, ha tele vannak, sőt talán még jobban. Egyébként én személy szerint nem örülök a válságnak, mert nehezebben tudom magam eltartani, fizetni a rezsimet, és még az autót sem tudtam megvenni amire fáj a fogam. Szóval vagyunk páran akik magunkat tartjuk el, és nem kell egy pasi csak hogy könnyebben tudjunk megélni, úgyhogy kikérem magunknak. Biztos vannak sokan akiket a kanok tartanak el, de ne hidd hogy minden nő ilyen.
2009. aug. 16. 16:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló kivételével mindenkinek köszönöm a válaszát és még várom is.
2009. aug. 16. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva.. én 21 éves nő vagyok, de még nem jutott eszembe, hogy ezt ilyenkor jobban ki lehetne szűrni :P

Másrészt meg soha nem is érdekelt, hogy a páromnak mennyi pénze van, az jobban érdekel, hogy tudjon velem majd spórolni a későbbiekben és ne költse a pénzünket piára meg cigire.

2009. aug. 16. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyjuk má, senki se örül a válságnak.
2009. aug. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!